21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

geniş ailede şukufe çıkmasaydı hala devam ediyor olurdu.

90 dakikadan 40 bölüm anca vadi gibi her şeyi kullanırsa 3 sezondan fazla sürer ya da avrupa yakası gibi kalitesini korursa:D

hiç bir dizi iki sezondan fazla sürmemeli şukufe çıksada olurdu çıkmasada zamanında bitirilmeli yoksa düşer :))

ilk vadi her yıl reytingini arttırmıştı pusuda aynı şekil o dediğin fatmgül gibiler için geçerli öbgzk muhteşem yüzyıl falan :D

genıs aıle aynı esprılerden battı neyse alakasız

vadının fınalını gorebılıcezmı acaba polat bastonuyla çin ordusuna dalacak :D :d

şukufe ile alakası yok. Cüneyt inay yani senarist bir hata yaptı senaryo bozuldu. Sonra düzeltti ama izleyici bir daha güvenip izlemedi maalesef.

biliyom ama onunla hep alakası yok zeynep i pek sevemedi izleyici bende zeynep i hiç sevmedim mesela şukufe varken on numaraydı zaten son sezon acayip bozdu öyle böyle değil

- - - Ekleme - - -

vadının fınalını gorebılıcezmı acaba polat bastonuyla çin ordusuna dalacak :D :d

seneye final bak gör fatmagülün reytingini kaça katlıyo vadi finaliyle :D
eğer polat ölürse finalde inşallah ölmez yeni konsept olmalı 25 i geçer vadi

burdakı gorevımı destereye devredıyorum yarın ıs guc var :D takas sen nezaman baslıcan

Geçen sene sezon finalinde nerdeyse 20 reyting alan dizi bu sene 10 reytingi gibi birşey alıyor. Sizce bu büyük bir düşüş değilmi acaba vadi gibi 10 sene devam edip kanal kanal dolaşsa hali ne olucaktı. Gerçi fatmagul bu başarıyı yakalayamazdı.

Geçen sene sezon finalinde nerdeyse 20 reyting alan dizi bu sene 10 reytingi gibi birşey alıyor. Sizce bu büyük bir düşüş değilmi acaba vadi gibi 10 sene devam edip kanal kanal dolaşsa hali ne olucaktı. Gerçi fatmagul bu başarıyı yakalayamazdı.

bun cevap bile verilmez direkt saçmalık :D

kesinlikle katılıyorum herşeyi geçtim bu kadar araya rağmen hala ayakta starda oynamıyodu resmen ayda 1-2 en fazla o dönemelrde bile aşkı memnuyu çok geçti geçilse bile 1-2 reyting farkla vadi farkı :D

- - - Ekleme - - -

bun cevap bile verilmez direkt saçmalık :D

yav hep öyle oluyo zaten cevap veremeyince saçmalık :d

he aynı espiri :) hiçbir dizide geniş ailedeki kadar espiri yapılmamıştır :) Cüneyt Başkan bir numara ;-) neyse geniş aile konusu kapansin

kesinlikle katılıyorum herşeyi geçtim bu kadar araya rağmen hala ayakta starda oynamıyodu resmen ayda 1-2 en fazla o dönemelrde bile aşkı memnuyu çok geçti geçilse bile 1-2 reyting farkla vadi farkı :D

- - - Ekleme - - -

yav hep öyle oluyo zaten cevap veremeyince saçmalık :d

daha önce cevapladım bunu sen de demiştin ben vadici değilim bayat lafı on kere söylemem:D