Tekraren söylüyorum, ben sevdigim dizileri izliyorum!
Suskunları izliycem açık ara suskunların birinci olması gerekirken ağlak fatmagül birinci olacaktır yine neyse allahdan kurtuluyoruz bugün
Ya niye bu forumda hep boyle oluyo , Carsamba Kuzey birinci olmasin gerekir , kuzey muhtesem'i 10'a katlar , Persembe Suskunlar acik ara birinci olmasi gerek , nasil seyler diyosunuz anlamiyorum kuzey veya suskunlar daha cok reyting almasi gerekir , bu reytingleri haketmiyolar deseniz tamamda , ama boyle yani Muhtesem Yuzyil'i , Fatmagul'u hic saymiyosunuz yani onlar 0 oyle mi? , ben baska bisey yazmicam ama boyle seyler yaziyosunuz ki hayatta mumkun degil , mesela aksam Kuzey 10'a katlar yazmisti birsi kac reyting almasi gerekir kuzeyin'de 10'a katlamis , reytingler ortada evet bende inanmiyorum ama elimizde bunlar kim istemiyosa yazmadin ozaman Muhtesem (13) , Kuzey (6) , Fatmagul (10) , suskunlar (4) yani elimizde bunlar var , yani oyle seyler hem diziye hem izleyenlere yani sizin demek istediginiz yani reyting rekoru kiran diziler hic reyting almasinlar.
bikere kimse sallamasın acun çarsambaya koydu iyi reytring aldi ama muhtesemi geçemedi
twitter bende girmio neden ?
senin yuzunden aradim ve buldum sana iste , 8 subat / 15 subat / 14 mart / 28 mart bak bakalim 13 alamiyomuymus.Muhteşem 13 mü alıyormuş? Muhteşem finalde gece yarısına kadar uzayınca ancak 13'e ulaşabildi. Normal haftalarda Muhteşem 13 alamıyor...
VEDA şimdi başlıyor hadi herkez KANAL D başına
senin yuzunden aradim ve buldum sana iste , 8 subat / 15 subat / 14 mart / 28 mart bak bakalim 13 alamiyomuymus.
bikere kimse sallamasın acun çarsambaya koydu iyi reytring aldi ama muhtesemi geçemedi
twitter bende girmio neden ?
20:00 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.47 , 2) FOX: 3.17 , 3) ATV: 2.08 , 4) SHOW: 1.91 , 5) STAR: 1.49
fatma gül çosmus
ıyı sonuc aslında 21-22 saatte 9-10 olabılır. obzg yı gececmıs
salıgunu
20.00 -
21.00 1) KANALD: 4.76 , 2) FOX: 3.16 , 3) SHOW: 2.99 , 4) TRT1: 1.55 , 5) KANAL7: 1.28
Twitter'da bakim çalismasi vardi kreys, ama simdi giriliyor..