2012 En Favori Dizi - 2012 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fake üyeligi biz yapmayız 1 kez bile fake üyelik almadım .!

bu oylama fake oy atan beyazsoy dur yani fake leri siz kullanıyonuz biz değil :d

daha kolay fake oy atardınız haklısın

yaran-inci-sözlük-capsleri_19191.jpg

Ekli dosyalar

• yaran-inci-sözlük-capsleri_19191.jpg
    yaran-inci-sözlük-capsleri_19191.jpg
    11.8 KB · Hit: 587
1e1k a oy veren ben.ce fake üyelik beyazsoy un

ayrıca xdragxx bundan bikaç ay önce en favori mod oylamasında benden oy isteyip sizin gruba söyle beni 1.yapsınlar en favori dizide oyumu vadiye verecem söz dedi biz bunu 1.yaptık
sonra bu 1e1k vadi oylamasında dedim buna oyunu attın mı vadiye dedim sohbetten bu dedi attım tabi ama yorum yazmıyom merak etme bizde bunu erkek gibi sözünde duruyo zannediyoz oylama sonucu bi baktım 1e1k a oy atmış
BİZİ ANCAK HİLE VE HURDA İLE YENEBİLİRSİNİZ...

Son düzenleme:
ayrıca xdragxx bundan bikaç ay önce en favori mod oylamasında benden oy isteyip sizin gruba söyle beni 1.yapsınlar en favori dizide oyumu vadiye verecem söz dedi biz bunu 1.yaptık
sonra bu 1e1k vadi oylamasında dedim buna oyunu attın dedi sohbetten bu dedi attım tabi ama yorum yazmıyom merak etme bizde bunu erkek gibi sözünde duruyo zannediyoz oylama sonucu bi baktım 1e1k a oy atmış

buna nedenir xdagxx yaptigina ne denir yani ayip

Biz neden alalım beyazsoy ile hiç anlaşamayız zaten ne alaka yani. Onunla ortak hiç bir düşüncem yok, ayrıca siz 1 oyla kaybetmediniz 3 oyla kaybettiniz. :GDG:

1 mesajlık umutismet
sözünde duramayan xdragxx
fake le oy atan beyazsoy
şimdi iyi hesapla

sonra bu 1e1k vadi oylamasında dedim buna oyunu attın mı vadiye dedim sohbetten bu dedi attım tabi ama yorum yazmıyom merak etme bizde bunu erkek gibi sözünde duruyo zannediyoz oylama sonucu bi baktım 1e1k a oy atmış

xdragxx den banane.

hile yaptığını sen kabul ediyorsun bu mesajla

- - - Ekleme - - -

beyazsoy birden foruma girmez oldu :)))))))

beyazsoy bıraktı forumu

Halk oylamasında Suskunlar Vadiyi geçemez arkadaşlar fanı çok facebook sayfasındaki kurtlar vadisi 2 milyon kişi tarafından kurtlar vadisi pusu 1.5 milyon kişi tarafından beğenilmiş lütfen objektif olun

aga bizi ancak hile yaparak geçerler fakelerle geçebilirler yoksa bizimle baş edemezler onlarda çok iyi biliyolar bunu.

- - - Ekleme - - -

xdragxx den banane.

hile yaptığını sen kabul ediyorsun bu mesajla

- - - Ekleme - - -

beyazsoy bıraktı forumu

yazdığımı oku anla çözümleme yap sonra mesaj at çünkü ne dediğini anlamıyom :D

Hep aynı kavga gereksiz bize göre ve çoğunluğa göre vadi iyi suskunlardan daha ne anlamadım gerçekten

okusana konuyo saçma saçma mesajlar yazıyosun cezalar yüzünden bıraktı bu konu için olsa oy atıp bırakırdı saçmalıkta uçtun

- - - Ekleme - - -

burası türkiye değil forum kabul edin bazı şeyleri.

takas sen xdragxx e oy vermişsin oda sana oy verecekmiş şike olur bu

vadicilerin kitlesi belli kimse fake oy attıgı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...