Objektiv olun suskunlar bu sezon cıktı vadi 9 yıldır var hayran kitlesi bakımında açık oylamada geçer
bu oylama fake oy atan beyazsoy dur yani fake leri siz kullanıyonuz biz değil
o caps yasaklandı bi daha koyarsan şikayet edeceğim
Biz neden alalım beyazsoy ile hiç anlaşamayız zaten ne alaka yani. Onunla ortak hiç bir düşüncem yok, ayrıca siz 1 oyla kaybetmediniz 3 oyla kaybettiniz. :GDG:
git admine sor banlandı zateno caps yasaklandı bi daha koyarsan şikayet edeceğim
- - - Ekleme - - -
ispatla fake olduğunu ispatla
ayrıca xdragxx bundan bikaç ay önce en favori mod oylamasında benden oy isteyip sizin gruba söyle beni 1.yapsınlar en favori dizide oyumu vadiye verecem söz dedi biz bunu 1.yaptık
sonra bu 1e1k vadi oylamasında dedim buna oyunu attın dedi sohbetten bu dedi attım tabi ama yorum yazmıyom merak etme bizde bunu erkek gibi sözünde duruyo zannediyoz oylama sonucu bi baktım 1e1k a oy atmış
BİZİ ANCAK HİLE VE HURDA İLE YENEBİLİRSİNİZ...
Biz neden alalım beyazsoy ile hiç anlaşamayız zaten ne alaka yani. Onunla ortak hiç bir düşüncem yok, ayrıca siz 1 oyla kaybetmediniz 3 oyla kaybettiniz. :GDG:
ayrıca xdragxx bundan bikaç ay önce en favori mod oylamasında benden oy isteyip sizin gruba söyle beni 1.yapsınlar en favori dizide oyumu vadiye verecem söz dedi biz bunu 1.yaptık
sonra bu 1e1k vadi oylamasında dedim buna oyunu attın mı vadiye dedim sohbetten bu dedi attım tabi ama yorum yazmıyom merak etme bizde bunu erkek gibi sözünde duruyo zannediyoz oylama sonucu bi baktım 1e1k a oy atmış
BİZİ ANCAK HİLE VE HURDA İLE YENEBİLİRSİNİZ...
beyazsoy birden foruma girmez oldu ))))))
xdragxx den banane.
hile yaptığını sen kabul ediyorsun bu mesajla
- - - Ekleme - - -
beyazsoy bıraktı forumu
xdragxx den banane.
hile yaptığını sen kabul ediyorsun bu mesajla
- - - Ekleme - - -
beyazsoy bıraktı forumu
suskunlar türkiye çapında oylamada 10.sırada oluırdu heraldeaga bizi ancak hile yaparak geçerler fakelerle geçebilirler yoksa bizimle baş edemezler onlarda çok iyi biliyolar bunu.
okusana konuyo saçma saçma mesajlar yazıyosun cezalar yüzünden bıraktı bu konu için olsa oy atıp bırakırdı saçmalıkta uçtun
- - - Ekleme - - -
burası türkiye değil forum kabul edin bazı şeyleri.
takas sen xdragxx e oy vermişsin oda sana oy verecekmiş şike olur bu