2012 En Favori Dizi - 2012 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep aynı kavga gereksiz bize göre ve çoğunluğa göre vadi iyi suskunlardan daha ne anlamadım gerçekten

forumda yarışma yapılmış suskunlar kazanmış. bazı şeylerde tebrik etmeyi bilseniz ve herşeyi vadinize bağlamasanız kimse bu kadar düşman olmazdı size emin olun. vadinin kazanabileceği bi yarışmayı sırf millete gıcık giderek 1e1k na elendiniz.

1.umutismet denen üye 1 mesajlık oy kullanabiliyo
2.beyazsoy fakelerle oy atıyo
3.xdragxx sözünde duramıyo
BİZİ ANCAK HİLE YAPARAK GEÇEBİLİRSİNİZ

FB7R.png

xdagx bakın bir ozan admin bakın bir kez bile izledigini duymadım endgame desen foruma girmez oldu enterasan bir sekilde oy admıs adam 4 desen tamamen behzat hayrani vadi düsmani

Aykut ile o senin kişisel meselen oylama da kvp'ye oy atmak zorunda değil ayrıca kendiniz hile yapmaya çalışmışsınız ama becerememişsiniz, Aykut'tan bildiğin oy istemişsin bir de utanmadan söylüyorsun burada bildiğin sözleşme yaptınız, kusura bakma miletle sözleşme yapmayarak hile yapmış olduk. :GDG:

forumda yarışma yapılmış suskunlar kazanmış. bazı şeylerde tebrik etmeyi bilseniz ve herşeyi vadinize bağlamasanız kimse bu kadar düşman olmazdı size emin olun. vadinin kazanabileceği bi yarışmayı sırf millete gıcık giderek 1e1k na elendiniz.

Benim kimseye gıcık yada düşman olduğum falan yok

Aykut ile o senin kişisel meselen oylama da kvp'ye oy atmak zorunda değil ayrıca kendiniz hile yapmaya çalışmışsınız ama becerememişsiniz, Aykut'tan bildiğin oy istemişsin bir de utanmadan söylüyorsun burada bildiğin sözleşme yaptınız, kusura bakma miletle sözleşme yapmayarak hile yapmış olduk. :GDG:

sözlesmemi moderatorun yaptigi banlık bir hata sen örgütlüyorsun vadicileri sonra ters köse yapion

ayrica kimsenin öle oyuna ihtiyacımız yok

şuraya bak nurhayat nida aforizma gltsry umutismet bunlar kim :d
ayrıca endgame oyunu sildirtmişti sırf vadi elensin diye oy silme yok falan dediler :D
ozan zaten vadi düşmanı
xdragxx i zaten biliyoz
revan o zaman vadi düşmanıydı şimdi olsa vadiye atar oyunu
kaan955 vadi izler oyunu onlara atar ilginçtir
beyazsoy ve fake i iş başında(ben.ce)
diğerleri de vadi düşmanı zaten
ayrıca alemto falan olsa fark atardık bu şekilde bile

sen değilde arkadaşların öyle. herşeye bahane bulmayıp 1. yi tebrik etseniz seneye vadi finale kalır ama bu huylarınızla çeyrek finalde elenir yine

Millet kurtlar vadisine düşman arkadaşlarla ne alakası var 9 yıldır efsane niye sevmek istemiyorlar anlamadım suskunlarada saygılıyız ama reytingler bakımından fan bakımından öndeyiz

ayrıca endgame oyunu sildirtmişti sırf vadi elensin diye oy silme yok falan dediler :D
ozan zaten vadi düşmanı
xdragxx i zaten biliyoz

ewt admin vadi bitsin dedigi yorumları çok gördük resmen vadi düsmanı kusura bakmasin kimse bunlar gerçekler

ozan zaten vadi düşmanı
xdragxx i zaten biliyoz
Valla ben her Kvp oylamasında sizin için oyumu Kvp ye atıyodum

dalga mı geçiyon sen sen daha bu forumda yokken o geldi benden oy istedi beni 1.yap dedi oyumu vadiye verecem dedi kendisi söyledi bana ben değil kafadan sallama erkek adam delikanlı adam verdiği sözde durur yalan atmaz üstelik ben attın mı oyunu vadiye deyince attım ama yorum yazmıyo dedi daha ne denirki...

sözlesmemi moderatorun yaptigi banlık bir hata sen örgütlüyorsun vadicileri sonra ters köse yapion

ayrica kimsenin öle oyuna ihtiyacımız yok

Oyuna ihtiyacın yoksa o zaman sözleşme yapmayacaksın, yok biz seni 1. yapalım sen bize oy ver bilmem ne. Biz kimseyi örgütlemedik ayrıca size oy verenleri de görüyoruz. Master.1000 Mesion15, tekkol falanda online olmuyor ama size oy vermiş, oy verenler konudan sonra online olmak zorunda mı? endgame zaten foruma gelmiyor, master1000, mesion15i hiç göremiyoruz nedense bir oylamada gelmişler. :GDG:

dalga mı geçiyon sen sen daha bu forumda yokken o geldi benden oy istedi beni 1.yap dedi oyumu vadiye verecem dedi kendisi söyledi bana ben değil kafadan sallama erkek adam delikanlı adam verdiği sözde durur yalan atmaz üstelik ben attın mı oyunu vadiye deyince attım ama yorum yazmıyo dedi daha ne denirki...

aga ö.mesajlarini silmediysen sikayet edelim... kısa yoldan birinci olmus mod olarak bide sizi kullanmıs resmen aga sikayet edelim ozana

Oyuna ihtiyacın yoksa o zaman sözleşme yapmayacaksın, yok biz seni 1. yapalım sen bize oy ver bilmem ne. Biz kimseyi örgütlemedik ayrıca size oy verenleri de görüyoruz. Master.1000 Mesion15, tekkol falanda online olmuyor ama size oy vermiş, oy verenler konudan sonra online olmak zorunda mı? endgame zaten foruma gelmiyor, master1000, mesion15i hiç göremiyoruz nedense bir oylamada gelmişler. :GDG:

sözlesmeyi aykut dedigin arkadas yollamıs ....

sen vadi konularıan bak bakalım master.1000 in vadici olduğunu görürsün monsion15 de benim arkadaşımdır forumda.ayrıca biz xdragxx ten değil o bizden oy istedi o kendisi dedi en favori dizide vadiye verecem diye ben o zaman en favori dizi diye yarışma olduğunu bile bilmiyodum

sen vadi konularıan bak bakalım master.1000 in vadici olduğunu görürsün monsion15 de benim arkadaşımdır forumda.ayrıca biz xdragxx ten değil o bizden oy istedi o kendisi dedi en favori dizide vadiye verecem diye ben o zaman en favori dizi diye yarışma olduğunu bile bilmiyodum

yok artık aga sonuna kadar haklısın

Takas'da kabul etmiş, madem bu kadar düzgünsünüz hile size göre değil kabul etme o zaman, banane nasıl oluyorsan ol mod de, çok zor bir şey değil. Ayrıca o oylama zaten geçersiz olmuş, Aykut'un bu konuda bir zorunluluğu kalmamış yani. 1. belli boşuna konuşuyorsunuz tebrik etmeyi öğrenin, 2. olsanız hadi neyse 5. oldunuz hala yok sahte oy bilmem ne, orada başka bir dizi olsa Suskunlar olsa gene elerdi, çünkü kvp izleyenler varsa izlemeyenler de bir hayli fazla. Bunu kabul etmek bu kadar mı zor? :5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...