26 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table, align: center"]
[TR]
[TD]23.00 - 00.00[/TD]
[TD]1) TRT1: 7.98 , 2) FOX: 4.06 , 3) SHOW: 3.81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok değişik olmuş:) eurovision ab de lider olur totalde ilk 2 de :)
avatar 2 kez üst üste olmasına rağmen gayet iyi
acunun futbol turnuvası programı bugün yayınlandığı için kötü

acaba geçen senekilerden çok mu izlendi euovision:D

- - - Ekleme - - -

acaba geçen senekilerden çok mu izlendi euovision:D

Reyting sonuçları eklenmiştir. :)

- - - Ekleme - - -

Eurovision bölünmeden aslanlar gibi zirvede, A/B'de Eurovision'un öncesi, sonrası da iyi sıralarda. :)

Survivor guclu rakiplerine ragmen total'de zirveyi kimselere birakmamis , zaten cok guzledi.[:)]

İffet'e 1 haftalık ara hiç yaramamış gözüküyor izleyicisini diğer yapımlara kaptırmış ama benim hala umudum var inşallah ileriki haftalarda toparlanır yoksa sezon finali değil final yapmak zorunda kalabilir ):

Survivor bu zorlu günde bile 1.olmuş ve yine çok güçlü bir rakip olduğunu kanıtlamış :)
Eurovision Şarkı Yarışması Finali ise müthiş oranlar alarak TRT 1'i mutlu etmeyi başarmış! :D
Lale Devri ise bu zorlu günde en iyi dizi olduğunu yine kanıtlamış, tebrikler FOX'a :)
STV'nin en iyisi dizisi ŞEFKAT TEPE ise süper oranlar almaya devam ediyor..
FOX'un 23:00'de yayınladığı Avatar filmi müthiş giderek yine FOX'u sevindirmiş. Bence FOX, bu akşam babam için'i yayınlayacağına bir kez daha avatar'ı 19.45'de yayınlasaydı çok daha güzel olurdu ve yine en az %3,50 alırdı! :D
Akasya Durağı ise yine ilk 10'da ama bu reytingler Kanal D'ye yakışmıyor. :)
En çok yine FOX HABER izlenmiş :) işte bu da FOX'un farkı! :D
Avrupa Avrupa (tkr) süper gitmiş :) hem de gece 2 de olmasına rağmen.. :D :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Eurovısıonu bölmediği ıcın TRT 1'e helal olsun. Sonuçların açıklandığı bölümü bölselerdi 15 reyting kesin alırdı A/B'de :)

Eurovision İffet'i düşürdü diye hiç yakınmayın bence. Lale Devri'de 23.00'te bitmiş ama reytingi 2 grupta da iddialı. Avatar da iyi reyting almış.

Demek istediğim istediğim İffet'i izleyen kitle "zoraki" kitle. Yani tv'de iyi dizi yokluğundan kaynaklanıyor ve zaten aldıği reytinglerden belli.

Kimse kızmasın gücenmesin ama durum bu bana göre.

not: Üstün Dökmen 1,27 reytingle 45.olmuş. Çok çok iyi. Umarım bu başarısını hep sürdürür.:)