26 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Iffet dizisini canli olarak Star Tv'den izlemek istiyorum, fakat Star Tv sitesi açilmiyor..

eurovision sunucularından nergis pirk-petersen... çok güzel kız :))

- - - Ekleme - - -

aşıksan kalbinin sesini dinle

70 lik ingiliz amca söylüyor

Lale Devri'ne erken saat yaramıyor, geçen hafta 8 reyting alan dizi bu hafta en fazla 5 alır tahminimce, oranlar şuan düşük görünüyor.

lale devri 1. inanamıyorum gerçi nikah var bu hafta hem de erken yayına girdi:)
trt maç ve erövizyonla iyi gitmiş:)
acun en düşük reytingi galiba bu sene survivorda:::::::::)
Lale Devri ne zaman yükselse hep bir bahane buluyoruz ya nikah oluyo ya Toprak Çınar barışıyo felan :D ama gelecek haftada bu oranlara yakın alır, fragman yine süperdi birdahaki hafta garanti izliyeceğim, bu hafta bakamadım.

Lale Devri ne zaman yükselse hep bir bahane buluyoruz ya nikah oluyo ya Toprak Çınar barışıyo felan :D ama gelecek haftada bu oranlara yakın alır, fragman yine süperdi birdahaki hafta garanti izliyeceğim, bu hafta bakamadım.

bu hafta ben de eröviyondan dolayı bakamadım zaten4-5 tekrar veriyor izlerim:)

bu hafta ben de eröviyondan dolayı bakamadım zaten4-5 tekrar veriyor izlerim:)

Yerinde ve zamanında izlemek tercihimdir :) ben büyük ihtimalle tekrarını bu gece Fox'un web sitesinden izlerim orada bölümleri koyuyorlar.
Ayrıca umarım Lale Devri artık kısa özetle başlar bugün 20.45'te başladı 23.00'da bitti umarım hep böle olur :)

Yerinde ve zamanında izlemek tercihimdir :) ben büyük ihtimalle tekrarını bu gece Fox'un web sitesinden izlerim orada bölümleri koyuyorlar.
Ayrıca umarım Lale Devri artık kısa özetle başlar bugün 20.45'te başladı 23.00'da bitti umarım hep böle olur :)

aynen 21:45 e kadar özet kötü oluyor:)

eurovision sonuçlar açıklanan bölümde çok daha yükselecektir ..

forever sweden