26 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Iffet Eurovision nedeniyle TOTAL grubunda büyük düsüs yasamis.

Eurovision bölünmeden AB'de zirvede. Totalde kılpayı ikinci. Eger bolunseydi Sonuclar aciklanan kismi iki grupya da acik ara zirvede olurdu. AB'de 20 reyting bile ala bilirdi. Keske bolseydi

Acun ab de fark yemıs :))) bence survıvorun hıc tadı tuzu kalmadı. mustafadan sonra alpınde gıtmesıyle samıyet dogalık hıc bısey kalmadı ılk uc bellı dıgerlerı fıguran ıste

Eurovision bölünmeden AB'de zirvede. Totalde kılpayı ikinci. Eger bolunseydi Sonuclar aciklanan kismi iki grupya da acik ara zirvede olurdu. AB'de 20 reyting bile ala bilirdi. Keske bolseydi

Bölmek savunulacak bir şey değildir, bölseydi gözümden düşerdi, Eurovision bölünmediği için başarılı !

lale devri beklenenin altında
avatar 2.kez olmasına rağmen gayet iyi
acvrupa avrupa erövizyon etkisiyl uçmuş

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bölmek savunulacak bir şey değildir, bölseydi gözümden düşerdi, Eurovision bölünmediği için başarılı !

Karsisindaki bolup totalde birinci olacakse sen de bolup izin vermeyeceksin. Eger hakli rekabet olsaydi yani Acun da bolmeseydi Eurovision totalde de zirvedeydi

Karsisindaki bolup totalde birinci olacakse sen de bolup izin vermeyeceksin. Eger hakli rekabet olsaydi yani Acun da bolmeseydi Eurovision totalde de zirvedeydi

Kötülüğe kötülükle cevap verilmez, Acun'u doğrularımızla eleştirmek bize yakışır ya da diğer programlara. :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]EUROVISION [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bence beklenenin altında bir performans gösterdi bazi dizileri geçemedi hem total hem ab de

Survivor a helal olsun Eurovision olmasina ragmen Total de zirveyi birakmamis AB de 9 Reyting le 2. Siraya yerlesmis.

Eurovision bence hayal kirikligi yasatmis Total de 7 Reytingde kalarak 2. Olmus, AB de ise 11 Reyting le zirveyi kapmis ama biz Eurovision un AB de 20 Reyting aldigini görmüstük.

Lale Devri bu kadar güclü rakiplerine karsi bence gayet iyi gitmis Total de 6 Reytingle zirveyi kil payi kacirmis bile denebilir.

Sefkat Tepe bu hafta düsüs yasamis olsada Total de STV nin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Akasya Duragi Total de 7. Olarak fena gitmemis, AB ise bu Dizi icin hep sorunluydu.

Avatar ikinci kez yayinlanmasina ragmen iyi sonuclar almis Fox bu filmi daha en az 3-4 defa yayinlar.

Iffet Total de kötü gitmis AB de ise Orta karar, eger bu Dizi önümüzdeki sezon da devam ederse büyük bir süpriz olur.

Yahsi Cazibe de final e yaklasilmasina ragmen düsüs devam ediyor

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]EUROVISION[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bence beklenenin altında bir performans gösterdi bazi dizileri geçemedi hem total hem ab de

A/B'de neyi geçemedi kreys ? Total'de de hangi dizi geçti ? Bir de geçenlerle aradaki fark nedir ? :D

- - - Ekleme - - -

Eurovision bence hayal kirikligi yasatmis Total de 7 Reytingde kalarak 2. Olmus, AB de ise 11 Reyting le zirveyi kapmis ama biz Eurovision un AB de 20 Reyting aldigini görmüstük.

AGB'de 2009 yılında görmüştük, ondan öncesi hep düşük !

A/B'de neyi geçemedi kreys ? Total'de de hangi dizi geçti ? Bir de geçenlerle aradaki fark nedir ? :D

- - - Ekleme - - -

AGB'de 2009 yılında görmüştük, ondan öncesi hep düşük !

endgame bu finaldi 15 falan bekliyorduk ama

totalde ö.b.g.z m.yüzyıl

ab de ayni iki diziden fark yedi açık ve net

programlari bölmedi diye trt iyimi starda maçlari bölmüyor ayrica eurovisyon dogru die birsey var bölmüs iste bu sonuclar gerçek dısı dün eurovision izlendi ama survivor lider hayal ürünü bence..

endgame bu finaldi 15 falan bekliyorduk ama

totalde ö.b.g.z m.yüzyıl

ab de ayni iki diziden fark yedi açık ve net

programlari bölmedi diye trt iyimi starda maçlari bölmüyor ayrica eurovisyon dogru die birsey var bölmüs iste bu sonuclar gerçek dısı dün eurovision izlendi ama survivor lider hayal ürünü bence..

Eurovision'a Doğru'nun Eurovision ile alakası yok !

Geçti derken haftalık reytingleri hesaplayacağını düşünmemiştim !

Survivor nerede lider ya, ne demek gerçek dışı ?

SBT'yi kale almayabilirsin ama Survivor'a birinci diyemezsin o zaman !

Eurovision'a Doğru'nun Eurovision ile alakası yok !

Geçti derken haftalık reytingleri hesaplayacağını düşünmemiştim !

Survivor nerede lider ya, ne demek gerçek dışı ?

SBT'yi kale almayabilirsin ama Survivor'a birinci diyemezsin o zaman !

endgame yorumlarimi nasil anliyorsun hayret yahu :)))) total türkiye çapını temsil etmekte totalde eurovisyon daha çok izlendiği kesin ve nettir türkiye çapında ama ne hikmet totalde survivor birinci

nie ünlem koyuyon koydugunda dahami etkiyeci oldugunu saniyorsun yine ayni endgame değisen bisiy yok :)

endgame yorumlarimi nasil anliyorsun hayret yahu :)))) total türkiye çapını temsil etmekte totalde eurovisyon daha çok izlendiği kesin ve nettir türkiye çapında ama ne hikmet totalde survivor birinci

nie ünlem koyuyon koydugunda dahami etkiyeci oldugunu saniyorsun yine ayni endgame değisen bisiy yok :)

Sence neyi yanlış anlamışım ?

Ünlemin konuyla alakası ne ?

sen eurovisyon survivor daha az izlendigine inaniyorsan sana diyecek sözüm yok :))) devam et

A/B tablosunu ben mi uyduruyorum kreys, orada ben farklı bir galibiyet görüyorum. :)

Total'de de kılpayı bir ikincilik var, Türkiye'ye daha makul oylar verilseydi rahat birinci olurdu, birçok kişi 7.'lik nedeniyle ortada kapattı. :(

Total'de Survivor, A/B'de Eurovision birinci olmuş sonuç olarak. :)

A/B tablosunu ben mi uyduruyorum kreys, orada ben farklı bir galibiyet görüyorum. :)

Total'de de kılpayı bir ikincilik var, Türkiye'ye daha makul oylar verilseydi rahat birinci olurdu, birçok kişi 7.'lik nedeniyle ortada kapattı. :(

Total'de Survivor, A/B'de Eurovision birinci olmuş sonuç olarak. :)

sonuc açıkta hangisinin daha çok izlendigi total belirler ve türkiye çapında ölçüm yapılsaydi totalde survivor ikinci olacakti :)))))))

İşine gelince total işine gelince a/b olmuyor böyle.:D

Bu arada Star haftayı kötü geçiriyor. Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi hayal kırıklığı. Bakalım bu akşam nasıl gidecek...