26 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

İşine gelince total işine gelince a/b olmuyor böyle.:D

Bu arada Star haftayı kötü geçiriyor. Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi hayal kırıklığı. Bakalım bu akşam nasıl gidecek...

sali günü beni affetle ilk 10 da atv yok persembe günü kandi vardi herkez düstü yine beni affetle yukarlarda cumartesi günü eurovisyon vardi ab yine atv den daha iyi bir gün geçirmis

salı ö.b.g.z bile düstü ne anlatiyon lodly kardes cuma günü yüzüklerin efendisi vardi ama beni affet 5 geçti her zamanki gibi ilk 10da yer aldi

hafta içi ilk 10a yapım sokamayanlar var star atv ve göre çok önde :))))))))))))

büyük risk sali günü çok iyi gidiyor bu arada hatirlatim süper yani star atv daha çok izlendigi kesin :) yeni dizilerlerle baya ilerleyecegi kesin gibi :)

star çarsamba kasıp kavurdu öleki hala skoru hazmedemeyen taraftarla dolu etraf.. :DDDDDDDDDDD

Son düzenleme:
Total'de Survıvor her zaman ki gibi 1.olmuş
Euroision'un 2.olacağı belliydi
Lale devri iyi sonuç almış
şefkat tepede iyi
Akasya durağı her hafta o sıralarda yer alıyor
Yahşi cazibe erimiş
AB'de 1.olacağı belliydi eurovision'un
diğerlerinde de sonuç aynı

Total'de Survıvor her zaman ki gibi 1.olmuş
Euroision'un 2.olacağı belliydi
Lale devri iyi sonuç almış
şefkat tepede iyi
Akasya durağı her hafta o sıralarda yer alıyor
Yahşi cazibe erimiş
AB'de 1.olacağı belliydi eurovision'un
diğerlerinde de sonuç aynı

survivor ab 2.ci absi kuvvetli survivor 12 alan 9a düsüyor totali yüksek çıkıyor :))))))))

eurovision şarkı yarışması çok güzel sonuçlarla zirveyi almış helal olsun ..

başkada proğram yoktu dün ...

bu arada 7.ci olduk vahim durum sertap daha gelmicek :) norveç rekoru kırılamadi ve alexander rybak hala birinci 387 poanla king

Owwww Yeahhh Eurovision 1. :D Ayrıca Avatar'da iyi gitmiş yine :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]EUROVISION ŞARKI YARIŞMASI FİNALİ[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]22:00:09[/TD]
[TD]25:24:47[/TD]
[TD]03:14:42[/TD]
[TD]11,43[/TD]
[TD]34,73[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Türkiye 1.liği sonuna kadar haketmişti Diğer şarkılardan daha güzeldi şarkımız isveçin şarkıya bak tek kelimeyle iğrenç bizim ya 1. yada ilk 5 e gireceğimizi düşünüyordum ama 7.olduk malesef

*Sırbistan'ın bir esprisi yoktu sırf adama puan verdiler.

*İngiltere o harika şarkı ve duayen şarkıcıyla o sırayı hiç mi hiç haketmiyor.

*Bosna, İzlanda, Danimarka, Norveç son sıraları haketmiyor.

*Rus ninelerin 259 puan olaması ayrı facia zaten.(Seneye biz de Ajdar'ı gönderelim 200 puanı geçeriz.)

Bütün bunlar Eurovision'un ne kadar "Amaçsız" ve "Amatör" olduğunu gösteriyor. Her sene çıta biraz daha düşüyor.

Amaç müzik falan değil amaç tüm dünyaya avrupa'nın gücünü göstermek ve "para"dır.

Eurovision gerçekten "miadını doldurmuştur."

*Sırbistan'ın bir esprisi yoktu sırf adama puan verdiler.

*İngiltere o harika şarkı ve duayen şarkıcıyla o sırayı hiç mi hiç haketmiyor.

*Bosna, İzlanda, Danimarka, Norveç son sıraları haketmiyor.

*Rus ninelerin 259 puan olaması ayrı facia zaten.(Seneye biz de Ajdar'ı gönderelim 200 puanı geçeriz.)

Bütün bunlar Eurovision'un ne kadar "Amaçsız" ve "Amatör" olduğunu gösteriyor. Her sene çıta biraz daha düşüyor.

Amaç müzik falan değil amaç tüm dünyaya avrupa'nın gücünü göstermek ve "para"dır.

Eurovision gerçekten "miadını doldurmuştur."

diğer dediklerin bir yere kadar doğru olabilir ama isveç haketti sonuna kadar helal olsun :))

diğer dediklerin bir yere kadar doğru olabilir ama isveç haketti sonuna kadar helal olsun :))

İsveç'e bir şey söylemiyorum. Şarkı güzeldi, ses güzedi. 1.olacakları belliydi zaten. Yarışma öncesinde de 40 kere İsveç'in 1. olacağını söylemiştim.:D

Ben genel tablonun saçmalığından bahsediyorum.:)

Komşu ülkenin birinci olduğu, Ninelerinin ikinci olduğu, en çok beğeni toplayan alkış alan şarkının yedinci olduğu bir eurovisiondu. Evet gerçekten çok adaletliydi (!) Herkes komşu ülkesine puan verdi, bize bir tek Azerbaycan. Komşuluk bağlarının kopmadığını öğrendik dün ki yarışmayla.

Komşu ülkenin birinci olduğu, Ninelerinin ikinci olduğu, en çok beğeni toplayan alkış alan şarkının yedinci olduğu bir eurovisiondu. Evet gerçekten çok adaletliydi (!) Herkes komşu ülkesine puan verdi, bize bir tek Azerbaycan. Komşuluk bağlarının kopmadığını öğrendik dün ki yarışmayla.

Can bonomonum sarkısı yarısmadakı cogu sarkıdan kotuydu. 7. lık bıle basarı. her eurovızyonun bır nınesı olur :)))) dıkat cekmek ıcın yapılan haraketler bırılerıde canavar olmustu. bunlara takmamak lazımdı. en ıyı sarkı bırıncı oldu adaletlı bır secım oldu.
bence fılandıya en ıyı sarkıydı ama erovızyona uymuyordu. komsularıda oy vermedı fınala katılamadı. ama ben uzun sure fılandıya sarkısını dınlerım ısvec sarkısı gelıp gecer

Son düzenleme:
Bulgaristan ve Gürcistan da komşu olarak bize güzel puanlar verdiler aslında.(7-8 puan) Bir tek o yunanlılar puan vermedi. Çok da tın. Bize puan vermezlerse öyle 17.olur işte o yunanlılar.:D

Son düzenleme:
Can bonomonum sarkısı yarısmadakı cogu sarkıdan kotuydu. 7. lık bıle basarı. her eurovızyonun bır nınesı olur :)))) dıkat cekmek ıcın yapılan haraketler bırılerıde canavar olmustu. bunlara takmamak lazımdı. en ıyı sarkı bırıncı oldu adaletlı bır secım oldu.
bence fılandıya en ıyı sarkıydı ama erovızyona uymuyordu. komsularıda oy vermedı fınala katılamadı. ama ben uzun sure fılandıya sarkısını dınlerım ısvec sarkısı gelıp gecer
İlk 3 hakkımızdı, hadi onuda geçtim ilk 5 te bile olamadık okadar beğenildik alkış aldık sonuç 7.lik gerçekten adaletli bir yarışma oldu haklısın.

İlk 3 hakkımızdı, hadi onuda geçtim ilk 5 te bile olamadık okadar beğenildik alkış aldık sonuç 7.lik gerçekten adaletli bir yarışma oldu haklısın.

1.olan ülke açısından adil ama dediğin gibi 1. dışındaki sıralama tam anlamıyla rezalet! Adalet'in a'sı yoktu.

salondakılerın %60 sı turktu begrnılmesı normal ona bakarsan nınelerıde cok alkısladılar.. bızım sarkı vasattı. bızden kat kat ıyı sarkılar gerıde kaldı. Mesela fılandıya fınale bıle kalamadı

Bu yarısmada daha cok yuksek ve tız sese oy verıldı. sertapbında sesı cok kuvetlıydı. canbonomodo ses dıye bısey yok :))))) adam yakısıklı degıl sarkı kotu 7. oldu opsun basına koysun :)))))

Son düzenleme: