Nedersen de hiç adaletli oylama değildi benim açımdan.salondakılerın %60 sı turktu begrnılmesı normal ona bakarsan nınelerıde cok alkısladılar.. bızım sarkı vasattı. bızden kat kat ıyı sarkılar gerıde kaldı. Mesela fılandıya fınale bıle kalamadı
Nedersen de hiç adaletli oylama değildi benim açımdan.salondakılerın %60 sı turktu begrnılmesı normal ona bakarsan nınelerıde cok alkısladılar.. bızım sarkı vasattı. bızden kat kat ıyı sarkılar gerıde kaldı. Mesela fılandıya fınale bıle kalamadı
Nedersen de hiç adaletli oylama değildi benim açımdan.
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]bence beklenenin altında bir performans gösterdi bazi dizileri geçemedi hem total hem ab de
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]EUROVISION[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sali günü beni affetle ilk 10 da atv yok persembe günü kandi vardi herkez düstü yine beni affetle yukarlarda cumartesi günü eurovisyon vardi ab yine atv den daha iyi bir gün geçirmis
salı ö.b.g.z bile düstü ne anlatiyon lodly kardes cuma günü yüzüklerin efendisi vardi ama beni affet 5 geçti her zamanki gibi ilk 10da yer aldi
hafta içi ilk 10a yapım sokamayanlar var star atv ve göre çok önde )))))))))))
büyük risk sali günü çok iyi gidiyor bu arada hatirlatim süper yani star atv daha çok izlendigi kesin yeni dizilerlerle baya ilerleyecegi kesin gibi
star çarsamba kasıp kavurdu öleki hala skoru hazmedemeyen taraftarla dolu etraf.. DDDDDDDDDD
Türkiye 1.liği sonuna kadar haketmişti Diğer şarkılardan daha güzeldi şarkımız isveçin şarkıya bak tek kelimeyle iğrenç bizim ya 1. yada ilk 5 e gireceğimizi düşünüyordum ama 7.olduk malesef