Arkadaşlar ÖBGZ'nin cuma reytingleriyle ilişkisini bana açıklayabilecek bir akıllı var mı ?
Obgz nin reyting o kadar büyük ki i reyting dolup taşıyor doğal olarak bir kısmı cumaya gelmiş ))))
Konumuz ferıha ile obzg nin senaryo benzerliği
Arkadaşlar ÖBGZ'nin cuma reytingleriyle ilişkisini bana açıklayabilecek bir akıllı var mı ?
en az 5 kez sordum. yine cevap vermedin... insanın içine işlemesinin sebebi senaryodan ziyada oyuncluk ve yönetmenin başarısı ben zaten bunların ferihadan çok çok iyi oldugunu söyledim.. benim sorum ve eleştirim senaryoya..
mesela bir çocuk suya düşüyor babasının yanında.. babası duymuyor ama balıkçı motorla gelip çocugu kurtarıyor baba motorun sesinide duymuyor ))) çocugu kurtaran ultra sessiz süpermen balıkçı şansa bak fabrikatör çıkıyor ))) kurtardıgı çocugun annesine aşık oluyor ve ölüyor tüm miras anneye kalıyor birden fakirlikten kırılan anne ultra zengin oluyor ))) sonra birden kötü adam ortaya çıkıyor zengin annenin tüm malını alıyor ))) işin garibi sana tecavüz etmiş seni aldatmış sana yapmadıgını bırakmamış adamla haala kankasın )))))))))) ya izleyebildiğim kadarı bu...
şu yukardaki senaryoyu sokakata birini anlat gülmekten ölmezse ben bişey bilmiyorum ))))))
Obgz nin reyting o kadar büyük ki i reyting dolup taşıyor doğal olarak bir kısmı cumaya gelmiş ))))
Konumuz ferıha ile obzg nin senaryo benzerliği
yakup09 şimdi cemılenın alıyle kanka olması anne olmasina mi bağlanmısin. eğer senaryoyu bir erkek değil de kadın yazmış olsaydı bu durum böyle olmazdi. ali kaptandan nasıl baba olur bu adam bana zarar verdiği gibi cocuklarada zarar verir der anne iç guduyduyle alıden uzak durmaya çalışır...
balikıcı olayı full time klişe .. hani türk fılımlerınde olur ya adam fakirlikten kırılırken mısırdan miras kalmış onun kadar klişe ve komik...
kısacası bunların acıklanacak hiç bir yani yok. yesilcam klişelerini alıp dizi yapıyorlar. oyuncu ve yönetmen çok iyi olduğundan bu seneryolar sırıtmıyor
iki diziyi diyaloglarını irdeleyecek kadar izlemedim )) muhtemelen öyledir. ama ikisindede çok saçma akıl dışı işler var o bakımdan senaryo benzerliği var . ama diğer saydıgım konularda öbzg daha iyi tabi
neyse senin görüşündür saygı duyarım. )