17 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 47.6%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 38.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 14.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın - Tekrar (Star)

Oy: 4 19.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Cumanın reytinglerine baktığımızda ;

Adını Feriha Koyum'un hala düşmediğini görüyoruz, demek ki bir anlık bir sıçrama değilmiş, artık finale kadar bu oranlarla yoluna devam eder.

Hayat Devam Ediyor'u fragmanlardan takip ediyorum, iddialı görünüyor, bu düşüşüne bir anlam veremiyorum. Diziyi seyredenler de toparlandığını düşünüyor ama henüz sıçrama yapamadı. Mahsun'un ayrılması diziyi yıprattı desek yalan olmaz.

Yalan Dünya A/B'de en yüksek reytingini gördü, 12 reytinge ulaştı, haftalık reytinglerde iyi bir yerde göreceğiz sanırım. Total'de de fena değil, 21:00'de girmesi reytinglere yaradı, uzun özet de çok izleniyor, şimdilik her şey yolunda.

Bir Çocuk Sevdim Kanal D'de yeterince düşmüştü zaten, Star'da toparlanacak hali yoktu, düşmeye devam ediyor, Kanal D tüm transferlerden kazanıyor desek yalan olmaz, reytingi düşen dizileri hemen gönderiyor.

Beyaz Show Yalan Dünya'nın da etkisiyle son haftalarda hep formunda, bir ara çok geç saatlere kaydırılmıştı ama şu an giriş saati de makul, bu ayarda devam edecek gibi.

Babam İçin Fox'un taktiklerine rağmen kıpırdayamadı, iyi giden dizi çeşitli kanalsal hatalar nedeniyle bitirildi.

Şimdilik prime-time'da görünen bu.

sıralama aynı ama 1.lerle 2.ler arasında fark biraz açılmış.hayat devam ediyor çok iyiydi dün düşüşü enteresan geldi

sıralama aynı ama 1.lerle 2.ler arasında fark biraz açılmış.hayat devam ediyor çok iyiydi dün düşüşü enteresan geldi

Sanırım izleyicinin gözünde değerini biraz kaybetti, toparlanması da zaman alacak bu nedenle, iyi bölümler devam ederse bir süre sonra eski reytinglerine kavuşabilir.

yalan dünya güzel bir bölümün ardından güzel reytingler almış helal olsun valla :)

Sanırım izleyicinin gözünde değerini biraz kaybetti, toparlanması da zaman alacak bu nedenle, iyi bölümler devam ederse bir süre sonra eski reytinglerine kavuşabilir.

çok ya ondan değil haftaya yeniden 11 reytinge çıkar arada böyle şeyler oluyo :D

AFK Total de bu hafta yükselerek yine zirveyi kapmis bundan sonrada Total de final yapana Kadar zirveyi kimseye vermez. AB de de cok basarili ama rakibi yalan Dünya AB de cok güclü.

HDE un ben bu hafta yükselmesini beklerken düstü, AB de ise hala vasat ama tabiki bu reytingler atv icin süper.

Yalan Dünya AB de gecen hafta kaybettigi birinciligi geri almis, Total de ise oranlarini korumus.

Beyaz Show total de 20. AB de ise 5. Olarak basarili olmus bu reytinglerle Uzun Zaman daha devam Eder.

Bir cocuk sevdim in durumu cok kötü bakalim Star TV buna daha ne Kadar dayanacak.

hayat devam ediyor her iki grupta zirveyi almış
yalan dünya ab de ikinci olmuş totalde üçüncü

adını feriha koydum totalde ikinciliği alarak büyük başarı sağlamış, ama ab de üçüncülüğe düşmüş..

sonuçlar bu şekilde normal görünüyor..

beyaz show u izleyemedim ya akşam lafa daldık bir baktım saat 01 demiş sonra jeton düştüde geç oldu:)

bu sbt aartık iyicene işin cıvkını çıkarmaya başladı!! saçma sapan dizi olan adını feriş koydum ile öyle bir geçer zaman ki arasında ortalama 3 reyting mi fark ediyo.... öbgzk şöle arabayı gösteren sahnesi bile afk arasında 8 reyting açamsı lazımken.. cidden şu tns yi bekliyorum. çok saçmaladı artık sbt. afk iyrenç ötesi bi dizi, sanki dizi değildi vasat öğrenciler için oyuncu yetiştirme kampı gibi. hayat devam ediyor dün çok güzel bi bölümle izleyicilerini sevindirdi. bu arada fatmagül'ün reytinglerine baktım çok şaşırtıcı ama önemli olan totel ve totelde 1. yizz. muhteşem yüzyılıda geçtik:) :)

zaten öbgzk reytingi 15 ama tns geldiğini düşünürsek 18 yada 19 olduğu için pek önemsemiyorum bu reyting ölçme çakmasını!

hayat devam ediyor her iki grupta zirveyi almış
yalan dünya ab de ikinci olmuş totalde üçüncü

adını feriha koydum totalde ikinciliği alarak büyük başarı sağlamış, ama ab de üçüncülüğe düşmüş..

sonuçlar bu şekilde normal görünüyor..
hyat devam ediyor her iki gruptada zirvede deil aga :D

bu sbt aartık iyicene işin cıvkını çıkarmaya başladı!! saçma sapan dizi olan adını feriş koydum ile öyle bir geçer zaman ki arasında ortalama 3 reyting mi fark ediyo.... öbgzk şöle arabayı gösteren sahnesi bile afk arasında 8 reyting açamsı lazımken.. cidden şu tns yi bekliyorum. çok saçmaladı artık sbt. afk iyrenç ötesi bi dizi, sanki dizi değildi vasat öğrenciler için oyuncu yetiştirme kampı gibi. hayat devam ediyor dün çok güzel bi bölümle izleyicilerini sevindirdi. bu arada fatmagül'ün reytinglerine baktım çok şaşırtıcı ama önemli olan totel ve totelde 1. yizz. muhteşem yüzyılıda geçtik:) :)

zaten öbgzk reytingi 15 ama tns geldiğini düşünürsek 18 yada 19 olduğu için pek önemsemiyorum bu reyting ölçme çakmasını!

öbgzk nin aldığı bu reytingler bile fazla yakında daha da düşer

bence ikisinin senaryosunda çok fark yok.. ikiside eski yeşilçam senaryolarını kulanıyor. balıkçı hikayesi ondan miras kalması gibi eski yeşilçamda bile komik kaçan senaryolar yazılabiliyora ferihayıyı eleştirmek çok yanlış

Dizileri karşılaştırmanız doğru değil kanımca, bahsi geçen dizilerin hiç bir ortaklığı yok.

Dizileri karşılaştırmanız doğru değil kanımca, bahsi geçen dizilerin hiç bir ortaklığı yok.

diziler arasında hiçbir ortak yön yok desende bizim milleti ikna etmen zor :) bu seferde tüm dizilerde insanlar oynuyor kadınlar ve erkekler var demekki diziler benzer diye muhteşem yorum yapacak bir deha çıkacaktır:)

öbgzk nin aldığı bu reytingler bile fazla yakında daha da düşer

kurtlar vadisi pusu gibi apaçii bi dizi 12 civarlarnda alıyosa , öbgzk nin en az 18 alması lazım, tabi ben sbt yi önemsemiiyorum. kurtlar vadisi , feriha gibi dizilerin 12 falan alması , öbgzk nin de 15-16 alması sbt nin ne kadar saçma olduğunun da en büyük kanıtı.

bence ikisinin senaryosunda çok fark yok.. ikiside eski yeşilçam senaryolarını kulanıyor. balıkçı hikayesi ondan miras kalması gibi eski yeşilçamda bile komik kaçan senaryolar yazılabiliyora ferihayıyı eleştirmek çok yanlış

bak böle düşünüyosan çok çok yanlış düşünüyosun demektir çünkü,
iki aynı senaryo değil. birisi klişenin klişesi olmuş bi konu; çöpçü kızı ile zengin erkek ve arkadaşlarına utandığından yalan söyleyen bi bom boş konu. öyle bir geçer zaman ki de ailenin büyük bi çöküntüsü var ama bunu çok farklı bi biçimde yansıttılar izleyicilere. konunun bence çok klişe olmaması lazım ama eyer normal bi konu bile bulmuşsa senarist bunu çok farklı bi duygu atmosferi ile yansıtmalı ekrana. öyle bir geçer zaman ki de tam bahsettiğim proje ; konusu belki çok farklı değil ama oyuncularıyla, senaristiyle, yönetmeniye,vs.vs hepsi çok başarılılar. zaten illla bazen konu farklı aramıycaksın, konunun aktarılış şeklinede bakıcaksın. ÖBGZK nin bunların hepsini naşarıyla yerine getirdiğini gördük zaten. herkezin aşk-ı memnu ya hayranlığını bilmeyen yok. final bölümünde ; totel ; 23,41 ab ; 27,09 aldı ÖBGZK nin ise 25 ocak 2011 reytingi ; totel ; 27.26 ab ; 27.46 aldı. gördüğün gibi ÖBGZK nin normal bir bölümü yanı herhangi bi final yada sezon f. olmamasına rağmen aldığı reytingleri gördün. neden çünkü o acıyı tamı tamına halkın bağırında hissettirdiler ve gerçekten çok başarılı oyuncu , senarist, yönetmen oluncada bu reytingleri sonuna kadar hakediyo.Ferihaya yorum bile yapmak istemiyorum zaten şöyle bi anlattıklarımı okuduysan aradaki farkı anlarsın iki dizinin. bu arada herkez eski tadı yok lafları ise sosyal medyanın yaydığı bi virüs. nerdeyse %70 bu cümleyi ezberlemiş ama hala 16 civarlarında alıyo ki bu az gösterilmiş hali yani nu laflar safsatadan başka bişey değil. herşeyi de yeşilçama bağlayıp tek yönlü düşünme.