17 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 47.6%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 38.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 14.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın - Tekrar (Star)

Oy: 4 19.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar ÖBGZ'nin cuma reytingleriyle ilişkisini bana açıklayabilecek bir akıllı var mı ? :)

Obgz nin reyting o kadar büyük ki i reyting dolup taşıyor doğal olarak bir kısmı cumaya gelmiş :)))))

Konumuz ferıha ile obzg nin senaryo benzerliği

en az 5 kez sordum. yine cevap vermedin... insanın içine işlemesinin sebebi senaryodan ziyada oyuncluk ve yönetmenin başarısı ben zaten bunların ferihadan çok çok iyi oldugunu söyledim.. benim sorum ve eleştirim senaryoya..

mesela bir çocuk suya düşüyor babasının yanında.. babası duymuyor ama balıkçı motorla gelip çocugu kurtarıyor baba motorun sesinide duymuyor :)))) çocugu kurtaran ultra sessiz süpermen balıkçı şansa bak fabrikatör çıkıyor :)))) kurtardıgı çocugun annesine aşık oluyor ve ölüyor tüm miras anneye kalıyor birden fakirlikten kırılan anne ultra zengin oluyor :)))) sonra birden kötü adam ortaya çıkıyor zengin annenin tüm malını alıyor :)))) işin garibi sana tecavüz etmiş seni aldatmış sana yapmadıgını bırakmamış adamla haala kankasın :))))))))))) ya izleyebildiğim kadarı bu...

şu yukardaki senaryoyu sokakata birini anlat gülmekten ölmezse ben bişey bilmiyorum :)))))))

sen önceki yazılarında izlemiyorum demiştin ama bütün olayları ezberlemişsin. :)
şu dediklerinin arasında tek katıldığım nokta şu osmanı kurtarma serüveni macerası. evet bende alinin o olan olaylardan bi habersiz olmasına şaşırmıştım ve gülmüştüm.
ama diğer dediklerine açıklama yapayım;
ilk önce şu balıkçı meselesine takılmışsın. insan sürekli tekrarlayan bi senaryoyu sevmez o senaryoyada yön vermek gerekir bu yüzden de acılarından dolayı kendini o yüksek zümreye yakıştıramayan ve normal ama öyle büyük şahşaları gözüne gelmeyen bi adam olmayı tercih etmiş bi insan. açıkçası bu balıkçıyı kimse senin kadar yadırgamamıştı herkezde o karekteri çok sevdi.
alinin cemileye neler yaptığı halde hala onla kanki demişsin, evet cemilenin belki onun suratını hiç bi zaman görmemesi lazımdı ama onların ortak noktaları var çocukları. ben bilemem ama sen belki bi gün anne olursan eyer anlayabilirsin. çocukları ölüm döşeğinde ama suratını görmemek için gelemsin diye zırıldıyan bi anne yoktur heralde. o sırada sadece cocukları vardır hayatın en değerli yerinde, cocuklarından başka bişey görmemez o an, yok ali'nin bana yaptıklarını hesap edmez cocukları o durumdayken.bazen annenin duygularında çocukları daha ağır basıyo ve en umulmuycak hamleleri yapabiliyo anne. aynı bu olayları çekmiş büssürü anadolu kadını var ama öyle şeyler oluyoki hayatında çekmeyi göze alabilecek olaylar. bunların hepsi baba içinde geçerli.

yakup09 şimdi cemılenın alıyle kanka olması anne olmasina mi bağlanmısin. eğer senaryoyu bir erkek değil de kadın yazmış olsaydı bu durum böyle olmazdi. ali kaptandan nasıl baba olur bu adam bana zarar verdiği gibi cocuklarada zarar verir der anne iç guduyduyle alıden uzak durmaya çalışır...

balikıcı olayı full time klişe .. hani türk fılımlerınde olur ya adam fakirlikten kırılırken mısırdan miras kalmış onun kadar klişe ve komik...

kısacası bunların acıklanacak hiç bir yani yok. yesilcam klişelerini alıp dizi yapıyorlar. oyuncu ve yönetmen çok iyi olduğundan bu seneryolar sırıtmıyor

yakup09 şimdi cemılenın alıyle kanka olması anne olmasina mi bağlanmısin. eğer senaryoyu bir erkek değil de kadın yazmış olsaydı bu durum böyle olmazdi. ali kaptandan nasıl baba olur bu adam bana zarar verdiği gibi cocuklarada zarar verir der anne iç guduyduyle alıden uzak durmaya çalışır...

balikıcı olayı full time klişe .. hani türk fılımlerınde olur ya adam fakirlikten kırılırken mısırdan miras kalmış onun kadar klişe ve komik...

kısacası bunların acıklanacak hiç bir yani yok. yesilcam klişelerini alıp dizi yapıyorlar. oyuncu ve yönetmen çok iyi olduğundan bu seneryolar sırıtmıyor

senaristi erkek olabilir ama ona da aynısını karısı yapmış olsaydı. oda cocukları için sineyeçekebilirdi. tabi babalık duyguları sağlam olan bir baba.
kanka da değiller bu arada.diziyi izlemeden kanka diyemezsin çünkü aralarında geçen diyolagları bilmiyosun. konu çok farklı değil belki ( yinede diğerlerine göre daha iyi)ama ferihayla bir tutulacak kadar da düşük değil. ferihanın senaristinin diyolagları çok çok saçma,yapmacık daha büssürü asyarım ama inan şu feriha için o kadar ayıramam vaktimi, deymez.çoşkun ırmak'ın tasvirleri ve dıyologları çok gerçekçi ve hoş insanda sanat uyandırıyo. bu bi gerçek.

iki diziyi diyaloglarını irdeleyecek kadar izlemedim :))) muhtemelen öyledir. ama ikisindede çok saçma akıl dışı işler var o bakımdan senaryo benzerliği var . ama diğer saydıgım konularda öbzg daha iyi tabi

neyse senin görüşündür saygı duyarım. :))

yakup yorumlarını dört gözle bekliyoruz ama sen bugünlerde gündemi takip edemiyorsun salı gününden kurtulamadın bir türlü neyse yine bir salı günü geldide yorumlarını rahatça yapabilirsin:)