RüzgarGülü
Favori Üye
inşallah onda da hafıza senin gibidirde hiçbişey olmamış gibi yolumuza devam ederizSen şimdi bu @Dosi konusuna dosi ile ilgili ne yorum yaptın ben kaçırdım mesajı
Ne dedin ki dosi ile ilgili şimdi daha çok merak ettim.inşallah onda da hafıza senin gibidirde hiçbişey olmamış gibi yolumuza devam ederiz
Beni bende deme,Sor bakalım 2 hafta önce kendisi forumda var mıydı? yine küsmüştü malum @tekin
------
Eski beni iyi tanıyorsun ama yeni ben hakkında hiç bir fikrin yok
Senin ne düşündüğünü umursamıyorum bana ne bir şey kazandırır nede kaybettirir. Yani olmamış gibi devam et sen @RüzgarGülüinşallah onda da hafıza senin gibidirde hiçbişey olmamış gibi yolumuza devam ederiz
Sen özele gel özele. Anlatman lazım.işte o kadar anlamlıki içinde çok detay barındırıyor. Baksana ince detaylara
Yok kalsın sen meraktan çatla emiSen özele gel özele. Anlatman lazım.
Etkisiz eleme. Sıfır gibi birşey oldu çarpıncaSenin ne düşündüğünü umursamıyorum bana ne bir şey kazandırır nede kaybettirir. Yani olmamış gibi devam et sen @RüzgarGülü
Al işte yazıklar olsun sana emeklerim.Yok kalsın sen meraktan çatla emi
Resmiyete dökülmesi bekleniyor.Bana yakın zamanda sanki Admin olabilecekmiṣ gibi geliyor.
Olsa olsa anca Co admin olunur ama kaç değerlendirme en yükseğini aldık şansıma kaldırılmıştı yoksa olurdun demişti kırmızı renkli adminBana yakın zamanda sanki Admin olabilecekmiṣ gibi geliyor.
Niye kaldırılmıştı ?Olsa olsa anca Co admin olunur ama kaç değerlendirme en yükseğini aldık şansıma kaldırılmıştı yoksa olurdun demişti kırmızı renkli admin
Onunlada ilgili nokta atışı bir tahminim var ama bende kalsın oNiye kaldırılmıştı ?
O nokta atışı tahmini merak ettim. Kırmızı olursa gslı anlaşılır diye mi? (Yaklaşamadı)Onunlada ilgili nokta atışı bir tahminim var ama bende kalsın o
Fenerlisin etiketin ile o renk olması için mavi kalsın demişti en son
Olsa olsa anca Co admin olunur ama kaç değerlendirme en yükseğini aldık şansıma kaldırılmıştı yoksa olurdun demişti kırmızı renkli admin
Yok be istemez şaka yapıyorum. Sorumluluk çok olur. Bunu da istemem şimdi en azından tüm pasları admine atıyoruzOlur olur. Az kaldı.
Yok be istemez şaka yapıyorum. Sorumluluk çok olur. Bunu da istemem şimdi en azından tüm pasları admine atıyoruz
Benim sağım solum belli olmaz. Bi bakarsın aylarca yokum. Yaz ayları hep kaybolurum ama son yaz az tuttum arayı. Seneye belki uzun tutarım
Yani hayır demeyiz elbet ama olması içinde yanıp tutuşmam.İstemez yan cebime koy misalisin birazcık.
Senin az aktifliğin yine baya iyi sayılır bence. O yüzden sıkıntı olmaz. Sorumluluğun üzerinden gelemesen fark edilirdi. Ṣimdi bile her ṣeye yetiṣiyorsun. Ayrıca öğretmen olanlar sorumluluk sahibi insanlardır, kiṣinin özünde vardır yani.
Sen zaten 7 ay az yazıp, 1 ayda 7 ayı telafi edebilen birisin. (mesaj alındı )