Değiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?Allah Allah sana ne adam yazmak istemiş. Gerek yoktu diyor bi de.Çok değişmiş bu görmeyeli.
![]()
Değiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?Allah Allah sana ne adam yazmak istemiş. Gerek yoktu diyor bi de.Çok değişmiş bu görmeyeli.
![]()
Ooo damardan girdi.Değiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?![]()
Bu huyum değişmedi amaOoo damardan girdi.![]()
Arkostiş yapayım sana dur.Bu huyum değişmedi ama
Haydi şimdi karalama sırası sende (olumsuz yazılara kapımız kapalı)![]()
O da olur. Çeşitlilik iyidirArkostiş yapayım sana dur.![]()
Ben buna yakarım. Sen şimdi kırmızı basacaksin ama olsunDeğiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?![]()
Ohoo ben bi eski modumu açsam sen mesajlarımın %80’ine yakardınBen buna yakarım. Sen şimdi kırmızı basacaksin ama olsun
🚬🚬
Eski modunu bir ara dinlemek isterimOhoo ben bi eski modumu açsam sen mesajlarımın %80’nine yakardın
Sizin alkollere bile kırmızı basmıyorum. Zararınız kendinize![]()
Ben buna yakarım. Sen şimdi kırmızı basacaksin ama olsun
🚬🚬
Ama nick ile mi isim ile mi orayı bilemedim hangisiyle olsun diye.O da olur. Çeşitlilik iyidir![]()
Şurada baya uzunca bir şeyler karalamıştım yollamayı unutmuşum. Belkide olması gereken.Eski modunu bir ara dinlemek isterim![]()
Bende şiir geldi sandımAma nick ile mi isim ile mi orayı bilemedim hangisiyle olsun diye.![]()
Damlaya damlaya göl olurŞurada baya uzunca bir şeyler karalamıştım yollamayı unutmuşum. Belkide olması gereken.
Bir ara sana kısaca hayatımın özetini anlatırım
Bende şiir geldi sandım
Nicki al, 4 Harf. Daha kolay olur![]()
Çok anlamlı bir şiir olmuşDamlaya damlaya göl olur
O isterse bağ bahçe olur
Siz değerini bilirseniz
İsterse leyla da olur aslı da olur![]()
Haydaa öyle dersen olmaz ama.Çok anlamlı bir şiir olmuş
Senin bile farkında olmadığın çok önemli bir detay var ama sadece benim anladığım![]()
Söylemem. Sır gibi bir şey dermişimHaydaa öyle dersen olmaz ama.Söylemen lazım.
![]()
İsterse Leyla isterse aslı demişsin Leyla olmak istemiyor kafa olarak. Bizde hep Aslı oluyor. Ama doğrusu da buDamlaya damlaya göl olur
O isterse bağ bahçe olur
Siz değerini bilirseniz
İsterse leyla da olur aslı da olur![]()
Geçcen onu sen söyledin artık söylemen lazım.Söylemem. Sır gibi bir şey dermişim
bazı şeyler söylenmemeli
Ama seni taktir ettim. Güzel bir şiir
Ben yazarken o kadar ince yazmadım.İsterse Leyla isterse aslı demişsin Leyla olmak istemiyor kafa olarak. Bizde hep Aslı oluyor. Ama doğrusu da bu![]()
işte o kadar anlamlıki içinde çok detay barındırıyor. Baksana ince detaylaraBen yazarken o kadar ince yazmadım.![]()
kafa güzelkende bir cesaret geliyor insana bugün şu saatte @Dosi ye aynı mesajı yazamazdım dün nedense daha bir relaksmışızOzan in yeri bende ayrıdır öl dese ölmem belki ama ölüyor gibi yaparım
İyi diyelim iyi olsun ya Dosi hanım
------
Kaç kaç kovalar seni dosi yakalarsa görürsün 17 yi 27 yi
Çok kaçırma alkolü![]()
yalançııııYok yok ben sadece sıradan son dönemlerde adminden daha etkin bir yöneticiyim. Siz öyle düşünün. Çok fazla konuştum bile![]()