Senden daha iyi futbolu bildiği kesin.
Tamamını , oldukça basitti.Kaç tanesini bildin @12.Adam
Arda - Ferdi- Merih yapmalıydı.Koskoca Merih'i 5 e attı ecünnü başı. 😱
Ahaahahaahhah ishal oğlan ile bizim yakışıklımız bir mi ?Hoşuma gitmedi tipi ve konuşması cilve de yok begenmedim. Güzelleri at kaliteyi düşürme
Sende böyle kadın ünlü sıraladığın video çeksene
------
Birde Arda ya barış diyor ya
Full çektim , @serhatt la sana kumpas kurmak için ittifak yaptım.
@serhatt ı bununla kandırırım ispanyolca- italyaca duyunca aklı 365 gündeki herife ya da elite gidiyor değişik fanteziler kuruyor @Yakamoz-Asi @Dosi @Bully @AngelicaSenden daha iyi futbolu bildiği kesin.
Tamamını , oldukça basitti.
Arda - Ferdi- Merih yapmalıydı.
Ahaahahaahhah ishal oğlan ile bizim yakışıklımız bir mi ?
Full çektim , @serhatt la sana kumpas kurmak için ittifak yaptım.
Fenerli oğlan bize gelir.@serhatt ı bununla kandırırım ispanyolca- italyaca duyunca aklı 365 gündeki herife ya da elite gidiyor değişik fanteziler kuruyor @Yakamoz-Asi @Dosi @Bully @Angelica
Sen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.@serhatt ı bununla kandırırım ispanyolca- italyaca duyunca aklı 365 gündeki herife ya da elite gidiyor değişik fanteziler kuruyor @Yakamoz-Asi @Dosi @Bully @Angelica
evet bnm hastalığım için hastaneye gidebilirim ; seninkinin çözümü kolay @Angelica yemeklerine şap atıyor düzeliyorsun senSen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.
evet bnm hastalığım için hastaneye gidebilirim ; seninkinin çözümü kolay @Angelica yemeklerine şap atıyor düzeliyorsun sen
evet bnm hastalığım için hastaneye gidebilirim ; seninkinin çözümü kolay @Angelica yemeklerine şap atıyor düzeliyorsun sen
İlk kez birisinin kocasını çalarken Serhat
Yürü be Serhattt😂
Sen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.
Aaaaaa kız bak böyle dobra olucan
Rtük ‘ün olmadığı zamanlar.
Aynı ben dobralıkta.
Git rolünü oyna senAynı ben dobralıkta.
Benim gibi yetenek abidesi maşşşallah.
Bunlar da senin yeteneğini kopyalıyor sankiBenim gibi yetenek abidesi maşşşallah.
Hayırlarına olur.Bunlar da senin yeteneğini kopyalıyor sanki
Sen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.
serhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @MasacRE
serhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @MasacRE