Senden daha iyi futbolu bildiği kesin.
Tamamını , oldukça basitti.Kaç tanesini bildin @12.Adam![]()
Arda - Ferdi- Merih yapmalıydı.Koskoca Merih'i 5 e attı ecünnü başı. 😱
Ahaahahaahhah ishal oğlan ile bizim yakışıklımız bir mi ?Hoşuma gitmedi tipi ve konuşması cilve de yok begenmedim. Güzelleri at kaliteyi düşürme
Sende böyle kadın ünlü sıraladığın video çeksene
------
Birde Arda ya barış diyor ya![]()
Full çektim , @serhatt la sana kumpas kurmak için ittifak yaptım.
@serhatt ı bununla kandırırım ispanyolca- italyaca duyunca aklı 365 gündeki herife ya da elite gidiyor değişik fanteziler kuruyorSenden daha iyi futbolu bildiği kesin.
Tamamını , oldukça basitti.
Arda - Ferdi- Merih yapmalıydı.
Ahaahahaahhah ishal oğlan ile bizim yakışıklımız bir mi ?
Full çektim , @serhatt la sana kumpas kurmak için ittifak yaptım.![]()
Fenerli oğlan bize gelir.@serhatt ı bununla kandırırım ispanyolca- italyaca duyunca aklı 365 gündeki herife ya da elite gidiyor değişik fanteziler kuruyor![]()
@Yakamoz-Asi @Dosi @Bully @Angelica
Sen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.@serhatt ı bununla kandırırım ispanyolca- italyaca duyunca aklı 365 gündeki herife ya da elite gidiyor değişik fanteziler kuruyor![]()
@Yakamoz-Asi @Dosi @Bully @Angelica
evet bnm hastalığım için hastaneye gidebilirim ; seninkinin çözümü kolay @Angelica yemeklerine şap atıyor düzeliyorsun senSen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.![]()
evet bnm hastalığım için hastaneye gidebilirim ; seninkinin çözümü kolay @Angelica yemeklerine şap atıyor düzeliyorsun sen![]()
evet bnm hastalığım için hastaneye gidebilirim ; seninkinin çözümü kolay @Angelica yemeklerine şap atıyor düzeliyorsun sen
İlk kez birisinin kocasını çalarken Serhat
Yürü be Serhattt😂
Sen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.![]()
Aaaaaa kız bak böyle dobra olucan
Rtük ‘ün olmadığı zamanlar.
Aynı ben dobralıkta.
Git rolünü oyna senAynı ben dobralıkta.![]()
Benim gibi yetenek abidesi maşşşallah.
Bunlar da senin yeteneğini kopyalıyor sankiBenim gibi yetenek abidesi maşşşallah.![]()
Hayırlarına olur.Bunlar da senin yeteneğini kopyalıyor sanki
Sen beni bu çömezle kandırabileceğini düşünüyorsan acile bir hastanenin psikiyatri servisine git.![]()
serhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik
serhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik![]()
@RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @MasacRE