Onu bilmiyorum
kızcağızın 793 frangı kalmış @Yakamoz-Asi de bir centilmenlik yapıp destek olmuyor , yazık @RüzgarGülü @Angelica @Dosi @Zeyno @MasacRE @12.Adam @The_Erinch
Onu bilmiyorum
kızcağızın 793 frangı kalmış @Yakamoz-Asi de bir centilmenlik yapıp destek olmuyor , yazık @RüzgarGülü @Angelica @Dosi @Zeyno @MasacRE @12.Adam @The_Erinch
Sen centilmen olsana illa @Yakamoz-Asi mi centilmek olmak zorunda
Soldaki oğlan kim?kızcağızın 793 frangı kalmış @Yakamoz-Asi de bir centilmenlik yapıp destek olmuyor , yazık @RüzgarGülü @Angelica @Dosi @Zeyno @MasacRE @12.Adam @The_Erinch
Sen centilmen olsana illa @Yakamoz-Asi mi centilmek olmak zorunda
bana uzak
napcan para mı vericenSoldaki oğlan kim?
bana uzak
------
napcan para mı vericen
Biliyorsan isim ver yoksa boş yapma.bana uzak
------
napcan para mı vericen
Senin avcılık yeteneklerine şaşmıştır @Yakamoz-Asi
Söylesene şu oğlanııııııııııııııııııı......Senin avcılık yeteneklerine şaşmıştır @Yakamoz-Asi
Öyle görünüyor.Parlak mı bu
Öyle boş yayına para mı atılır karşılığı olması lazım. 🤓kızcağızın 793 frangı kalmış @Yakamoz-Asi de bir centilmenlik yapıp destek olmuyor , yazık @RüzgarGülü @Angelica @Dosi @Zeyno @MasacRE @12.Adam @The_Erinch
Koyun can derdinde kasap et derdindeSoldaki oğlan kim?
Sizde et derdindesiniz.!!!Öyle boş yayına para mı atılır karşılığı olması lazım. 🤓
Koyun can derdinde kasap et derdinde
Anca ele laf ediyor kendine gelince yok
Soldaki oğlan kim?
isveçli @Dosi daha iyi bilip sıralardıÖyle boş yayına para mı atılır karşılığı olması lazım. 🤓
Koyun can derdinde kasap et derdinde
Koskoca Merih'i 5 e attı ecünnü başı. 😱
Hoşuma gitmedi tipi ve konuşması cilve de yok begenmedim. Güzelleri at kaliteyi düşürme