Reaksiyon sevdandan başın döndüğü içinNasıl gözümden kaçtı yaGüzel tesadüfe de okeyiz o da olumlu
Durmak yok yine yoldan çıktım maalesefBeğeni vermeyenler tek tespit edilecek kaçışları yok...
Reaksiyon sevdandan başın döndüğü içinNasıl gözümden kaçtı yaGüzel tesadüfe de okeyiz o da olumlu
Durmak yok yine yoldan çıktım maalesefBeğeni vermeyenler tek tespit edilecek kaçışları yok...
Aynen sen baya özeniyorsun içine sinmeden ve şartlar tam uygunlaşmadan başlatmazsınBenimkiler düzenli kuralları olan belli başlı ilerleyen etkinlikler oluyor. Aceleden yapamıyorum. Üstelik ön hazırlık kısmıda ayrı bir özen istiyor![]()
Beni de diriltebilir misin?Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla
Filmden sonra cips yapılacakmış. Sen de zuladan efsane etkinlikleri çıkarmaya başlarsın artıkHeves geldi sana
![]()
Reaksiyon aklımı başımdan almışReaksiyon sevdandan başın döndüğü için@Yakamoz-Asi
Bak ya yeter be kardeşim.Sen bunu diyorsun yani
Umarım yanlış anlaşılmaz. Kurnazlık ile ilgili dedim o emojiyle yani
Ekli dosyayı görüntüle 129400
Senin maşallahın var be canavar gibisin hepimizden enerjiksin daha geçen hafta birinci sıradaydın haftalık mesaj sayısındaBeni de diriltebilir misin?![]()
Ruhum ölü , reenkarnasyon olup kavruk içime girecek.Senin maşallahın var be canavar gibisin hepimizden enerjiksin daha geçen hafta birinci sıradaydın haftalık mesaj sayısında![]()
Öncelikle yarışma boyunca başına gelen tüm olumsuzlukları bir bir fark edip ve bunları bir bir çözen, bunca olaya rağmen şampiyon olarak "EN FAVORİ ÜYE" tarihine adını altın harflerle yazdıran @Dosi yi çok çok tebrik ediyor ve kutluyorum.![]()
Ardından finale kadar çıkan ve forum tarafından hala daha ne kadar sevildiğini bir kez daha görmüş olduğumuz İsveç lokumu @Yakamoz-Asi yi çok çok tebrik ediyorum. Kaybedeni olmayan bir oylama ve yarışma oldu bu benim gözümde.![]()
Ve dönüşünün muhteşem oluşunun kat kat ispatlandığı, bu kıymetli yarışmanın da ŞAMPİYONLUK konusunu açma işinin nasip olduğu @Bully i de özel olarak kutluyorum.![]()
Herkesin emeklerine sağlık.![]()
![]()
İsviçre demek istemiş ama İsviçre lokumu demeside…..İsveç lokumu 😱
Neler oluyor hocam...
Ben kendi kısmıma odaklandım
Dosi ile ben kendimize yapılan övgülere bakarken en önemli olayı kaçırmışızİsviçre demek istemiş ama İsviçre lokumu demeside…..
Ben kendi kısmıma odaklandımasıl hikaye senin kısımdaymış
![]()
Buluşursunuz inşallah bu alemde veya ruhlar aleminde artık
Finalde niye tercih ettiği anlaşıldıDosi ile ben kendimize yapılan övgülere bakarken en önemli olayı kaçırmışız
Lokum demiş ya lokum... Vay anam vay neler dönmüş Serhat yaTelegol'ün meşhur repliği bizim @serhatt ile de ilişkilendirebiliriz artık
![]()
Apaçık belli oldu artık senin şansın hiç yokmuş zatenFinalde niye tercih ettiği anlaşıldı
Bu arada konumda etiket yapmamışsın, ayarladım onuanahtar kelime
Atmamış mıyım 😱 şimdi atıyorum kardeşim😇@☾☆HollyDemon666 @emreemreu @Turkuazz @Royal Highness @Dosi nin mesaja attığınız beğeni gibi konuya da beğeni atar mısınız acaba şimdiden teşekkürler![]()
------
Sen oynadın mı peki hiç Haxball?![]()
İsviçre demek istemiş ama İsviçre lokumu demeside…..
Ben kendi kısmıma odaklandımasıl hikaye senin kısımdaymış
![]()
Dosi ile ben kendimize yapılan övgülere bakarken en önemli olayı kaçırmışız
Lokum demiş ya lokum... Vay anam vay neler dönmüş Serhat yaTelegol'ün meşhur repliği bizim @serhatt ile de ilişkilendirebiliriz artık
------
Buluşursunuz inşallah bu alemde veya ruhlar aleminde artık![]()
@☾☆HollyDemon666 @emreemreu @Turkuazz @Royal Highness @Dosi nin mesaja attığınız beğeni gibi konuya da beğeni atar mısınız acaba şimdiden teşekkürler![]()
------
Sen oynadın mı peki hiç Haxball?![]()
Dosi ile ben kendimize yapılan övgülere bakarken en önemli olayı kaçırmışız
------
Buluşursunuz inşallah bu alemde veya ruhlar aleminde artık![]()
Ay sizin İsveç ve İsviçre'yi bir de hanginizin hangisinde yaşadığını hep karıştırıyorum. İsviçre lokumu diyeyim o halde.Finalde niye tercih ettiği anlaşıldı
Bu arada konumda etiket yapmamışsın, ayarladım onuanahtar kelime
Enerji hayatım, senin lokum alışını ve komşulara verişini hissetmişim bak.Tesadüf ya, Türkiyeden dönerken lokum almıṣtım 2 paket. Onları komṣulara hediye ettim ṣimdi eve gelince ve foruma girdim, lokumu okudum.
------
Bully yine reaksiyon modunu açmıṣ@Dosi
Çok teşekkür ederimAtmamış mıyım 😱 şimdi atıyorum kardeşim😇
Tesadüf ya, Türkiyeden dönerken lokum almıṣtım 2 paket. Onları komṣulara hediye ettim ṣimdi eve gelince ve foruma girdim, lokumu okudum.
------
Ooo enerjiler hissetmeler falan Allah daim etsin aranızdakı bu özel bağı ne diyelimAy sizin İsveç ve İsviçre'yi bir de hanginizin hangisinde yaşadığını hep karıştırıyorum. İsviçre lokumu diyeyim o halde.
------
Enerji hayatım, senin lokum alışını ve komşulara verişini hissetmişim bak.![]()
Bana reaksiyon verin dünyanın en mutlu adamı olayımTesadüf ya, Türkiyeden dönerken lokum almıṣtım 2 paket. Onları komṣulara hediye ettim ṣimdi eve gelince ve foruma girdim, lokumu okudum.
------
Dostluk bağı hayatım, senin ve benim aramdaki gibi.Çok teşekkür ederimŞarkı ve klip konularıma beğeni atıyorsun bu konuya da atmana çok sevindim
------
Ooo enerjiler hissetmeler falan Allah daim etsin aranızdakı bu özel bağı ne diyelim@Dosi
------
Bana reaksiyon verin dünyanın en mutlu adamı olayım![]()