İşine gelmiyordur yolda inanırsınMeraklı
Bizim Serhat ile aramız bozulursa bu yanlış anlaşılmadan olur ve konuşulunca hemen çözülür.
Kendisine inanıyorum
İşine gelmiyordur yolda inanırsınMeraklı
Bizim Serhat ile aramız bozulursa bu yanlış anlaşılmadan olur ve konuşulunca hemen çözülür.
Kendisine inanıyorum
Heyecanla bekliyoruz canım beğeni ve yorumlarınıÇok ayıppppp. 😱
Bak @Dosi beni çok iyi tanıyan birisi. Böylesine değerli bir konuyu dar bir zamanda geçiştirmemek daha geniş bir zamanda tüm konuyu yazışmalarla birlikte okuyup gereğini yapacağım.
Ona takılmayalım ya önemli olan tebriğin er ya da geç gelmesi @DosiSerhatta güzel söz çok sorun yok
Dosi cin gibi ayrıntılara çok önem veriyor
Takılmadım ya serhat gayet nazik birisi ona demedim. Konu dosi hanımın ayrıntılara çok önem verdiğiHeyecanla bekliyoruz canım beğeni ve yorumlarını
------
Ona takılmayalım ya önemli olan tebriğin er ya da geç gelmesi @Dosi
tebrıklerÖncelikle bana oy veren herkese teşekkür ederim
@Bully @12.Adam @Royal Highness @RüzgarGülü @BesaleT @cokiyitvci @MasacRE @Felon @Keith Long @Yakamoz-Asi @MEnes @dreamy @Hobbit @BARON疼痛 @mesmeso @Alemdar @fredbalotellifanny @Doğan @tekin
Yarı finalde 19 oy almıştım ve finalde de aynı oy sayısına ulaştım. Güzel bir tesadüf Son 3 katılımın 3ünü alarak artık bu etkinlikten yarışmacı olarak emekli oluyorum
Hem kapalı hem de açık oylamalarda birinci olmak ve 10. Yılıma girmeye yakın daha destek görmek güzel bir duygu.
Sorunsuz bir etkinlik oldu demek isterdim ama bu kez maalesef öyle olmadı. Öyle yada böyle tamamlamayı başardık. Bir sonraki etkinliktede finali kesinlikle açık oylama yaparız. Diğer aşamaları zamanla düşüneceğim.
@xemrexxx oy vermemiş olmanda beni desteklemiş kadar olmuş oldun, yarıda tercih etmemiştin sonuçta
@bazinga @emreemreu siz normalde oy verirdiniz anketlerde ama galiba çekimser kaldınız
@Turkuazz kaçırdın anketi
Diğer turlarda bana oy veren isimlerede teşekkür ederim.
Ve son olarak @Yakamoz-Asi senide tebrik ederim
Ben daha çok forum kurallarını çiğneyenler için tehlikeliyimTakılmadım ya serhat gayet nazik birisi ona demedim. Konu dosi hanımın ayrıntılara çok önem verdiği
Hiç gözden kaçırmıyor o yüzden çok tehlikeli olarak görürüm. Çünkü sayılara takılmadan gidenler vardır benim gibi
Teşekkür ederimtebrıkler
@Dosi ve ben ayrıntılara çok önem veririz Emek verince karşılığını istememiz normalTakılmadım ya serhat gayet nazik birisi ona demedim. Konu dosi hanımın ayrıntılara çok önem verdiği
Hiç gözden kaçırmıyor o yüzden çok tehlikeli olarak görürüm. Çünkü sayılara takılmadan gidenler vardır benim gibi
O konuda benden berbat çıktın sen benide kendine benzetme fazla@Dosi ve ben ayrıntılara çok önem veririz Emek verince karşılığını istememiz normal
Sen de bu tarz konular açarsan sen de takılırsın bence sayılara belli olmaz bu işler
Sen bunu diyorsun yaniBen daha çok forum kurallarını çiğneyenler için tehlikeliyim
Ayrıca Serhat ile başka bir mevzumuz vardı, ona göndermeydi o
Ve ben önemsemediğim kişiler ile bunların lafını etmem
Ayrıntıları kolay yakaladığım doğrudur. Bir çok şeyi kolay çözmemi sağladı bu hayatta
Teşekkür ederim
Sağol canım kapak olsun bu da nifak tohumcularına.Meraklı
Kendisine inanıyorum
Senden beter çıktım dimi farkındayım Benze canım nolacak tüm reaksiyonlara talibizO konuda benden berbat çıktın sen benide kendine benzetme fazla
Sayılara önem vermem dediğim şöyle oyun oynuyorum orada rakamlar önemli ama orada sadece. Burası da eğlence platformu forum@Dosi ve ben ayrıntılara çok önem veririz Emek verince karşılığını istememiz normal
Sen de bu tarz konular açarsan sen de takılırsın bence sayılara belli olmaz bu işler
Bu emojilerde anlam arama. Biz düz mesaja bile onu kullanırızSen bunu diyorsun yani
Umarım yanlış anlaşılmaz. Kurnazlık ile ilgili dedim o emojiyle yani
Ekli dosyayı görüntüle 129400
Yok anlam aramıyorum da sonuçta sinsi bir emoji ya biraz itici geliyor anlam arayan illaki vardırBu emojilerde anlam arama. Biz düz mesaja bile onu kullanırız
Foruma yönetici olmayı düşündün mü hiç peki?Sayılara önem vermem dediğim şöyle oyun oynuyorum orada rakamlar önemli ama orada sadece. Burası da eğlence platformu forum
Benim içinde sayılar önemli yoksa. Güzel konu bulsam reyting harici hit olarak girmek istiyorum her hafta
Belki reaksiyon da istiyorum ama o olmuyor
Forumda o, forum dışı bu 😅Yok anlam aramıyorum da sonuçta sinsi bir emoji ya biraz itici geliyor anlam arayan illaki vardır
Yok hiç düşünmedimForuma yönetici olmayı düşündün mü hiç peki?
O konu açma isteklerinin sonu yeşil renge gider
Forum dışı neymiş. İçerdeysen icerdesindirForumda o, forum dışı bu 😅
Seni korkutuyorsa danada forum dışı tarifesi uygularım 😅😅
Aa moderatör geçmişin var demek Favori üyelik ve emeklilik iyidir ya kafa rahat oluyorYok hiç düşünmedim
Ben zaten moderatör olmuştum forumun cafcaflı zamanları. 2012 belki 13 belki 11 hatırlamıyorum ama sonra çok rica ettim ozan'a özel sebeplerden geri ayrıldım uzun sürmedi
Daha sonra forum kariyerinde FF oyun ekibi gibi etkilesimlerim var tabi ama yönetici hiç düşünmedim