Bambaşka bir büyüklük bizimkisiOnu biliyoruz canım çok özlediğin ve forumda olmayan kadim dostun
Sabar(kütükler) olarak yanımızda çırak çıkarsınız.
Bambaşka bir büyüklük bizimkisiOnu biliyoruz canım çok özlediğin ve forumda olmayan kadim dostun
En Favori Üye’yi Mart ayında başlatırız o zaman. En erken yani @Bully @Hobbit @Yakamoz-Asi@bazinga , 12.adam'in etiketi fazla bile durmadimi? o etiket oldukca oylamaya almiyordum 6. ayinda yeterli. Bendeki 3 ay mi ne durmustu, haksizlik
Etiketin rekoru kimde ?Ve buldum kendisinde 6 ay kalmış (o da ben zorla söktürmüşüm )
Yani benimki 10. Yılımda daha bende kalacak
En Favori Üye’yi Mart ayında başlatırız o zaman. En erken yani @Bully @Hobbit @Yakamoz-Asi
Sizle rekabet edemeyiz zaten öyle bir derdim yok benim Sabar’ı bilemem Sabar üyeleri belki en büyük biziz diyebilirlerBambaşka bir büyüklük bizimkisi
Sabar(kütükler) olarak yanımızda çırak çıkarsınız.
10 Mart’tan sonra başlatırız aynen 10.yılında da tadını çıkar etiketininVe buldum kendisinde 6 ay kalmış (o da ben zorla söktürmüşüm )
Yani benimki 10. Yılımda daha bende kalacak
En Favori Üye’yi Mart ayında başlatırız o zaman. En erken yani @Bully @Hobbit @Yakamoz-Asi
Daha 2 kere oldu. Bu üçüncü.Etiketin rekoru kimde ?
@xdragxx ile ikimizSizle rekabet edemeyiz zaten öyle bir derdim yok benim Sabar’ı bilemem Sabar üyeleri belki en büyük biziz diyebilirler
------
10 Mart’tan sonra başlatırız aynen 10.yılında da tadını çıkar etiketinin
Kız bak @Angelica tek hareketle senden zengin olacak bu gidişleBizde ilkbaharda her zaman maaş yükselir ama bu sene uzattılar ve daha yeni bahsi geçti fakat ilkbahardan bu yana olan farkı ödeyecekler.
Çok yüksek bir şey beklemiyorum. Aylık yol parama yetsin yeter sendika ile ortak bir karar almışlardır.
Bu da bir bakış açısı tabiki. Açıklaman için teşekkürler ve anlayışla karşılıyorum. Artık bu etkinliği sadece yürütürüm, katılım sağlamayacağım.
Bana böyle biri yazıldı ise, Allah şimdiden bozsun onu lütfen. 👀👀 Bu neymiş ya.
İstememe gerek kalmadan o bana verir zaten bunlardan fazlasını.Altından gelin herhalde bu ne özelliği varmış.
Sonra diyorlar ki x li emre neden bekar? Hep bundan işte
@serhatt sen bir damattan ister misin bunları
Konuya girip tebrik etmemek mi 😱 @Bullyİstememe gerek kalmadan o bana verir zaten bunlardan fazlasını.
Çok ayıppppp. 😱Konuya girip tebrik etmemek mi 😱 @Bully
Bak @Dosi beni çok iyi tanıyan birisi. Böylesine değerli bir konuyu dar bir zamanda geçiştirmemek daha geniş bir zamanda tüm konuyu yazışmalarla birlikte okuyup gereğini yapacağım.Ben @serhatt ımı tanıyorsam uzun bir mesajla gereğini yapacaktır hem beğeniyi hem mesajı aynı anda atmayı tercih eder kendisi
173 mesaj seni yorar. Başlar orta ve sonlara bak yeter Yorulmanı istememÇok ayıppppp. 😱
Bak @Dosi beni çok iyi tanıyan birisi. Böylesine değerli bir konuyu dar bir zamanda geçiştirmemek daha geniş bir zamanda tüm konuyu yazışmalarla birlikte okuyup gereğini yapacağım.
Yorar ama okumazsam aklım kalır.173 mesaj seni yorar. Başlar orta ve sonlara bak yeter Yorulmanı istemem
Hep hasetliğindenKonuya girip tebrik etmemek mi 😱 @Bully
Hep hasetliğinden
Aaaa size ne oluyor be??Çok inandırıcı gelmedi. @Dosi sence de öyle değil mi?
MeraklıYorar ama okumazsam aklım kalır.
Hep hasetliğinden
Çok inandırıcı gelmedi. @Dosi sence de öyle değil mi?
Bizim Serhat ile aramız bozulursa bu yanlış anlaşılmadan olur ve konuşulunca hemen çözülür.Aaaa size ne oluyor be??
Dosi de pekala bilir benim iyi niyetimi bu yüzden size daha fazla açıklama yapmıyorum.