Royal Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 2,090
- Puanı
- 270
Teşekkürler canımTebrik ederim @Dosi 🥳 "Yılın En Favori Üyesi" unvanını 3. kez kazanarak fav10 tarihine adını altın harflerle yazdırdın 😎 Daha nice başarılara
Tebrikler Dosi hanım çok çok sevindim bundan sonra da ipleri salmayip daha iyiye gitmen dileğiyle.
@Yakamoz-Asi kral darksaalin karşısında nasıl kazanmissin zamanında güzel başarı. Darksaal bambaşka bir boyuttu gece gündüz çalışırdı
@darksaal kral umarım foruma dönersin bir gün. Çok gerekli sebebin vardir muhtemelen.
Güzel bir etkinliğin daha sonuna geldik. Böyle şeylerde izleyici olmak hep daha iyi daha az stres daha az gerginlik.
@Bully afiyet olsun konunun ekmeğini ye bakalım
Öncelikle teşekkürler sizin gibi eski üyelerdende oy olmak ayrı bir onurdu. Hemde çok sevilen eski üyelerden Yakamoz’a karşı.Tebrikler Dosi hanım çok çok sevindim bundan sonra da ipleri salmayip daha iyiye gitmen dileğiyle.
@Yakamoz-Asi kral darksaalin karşısında nasıl kazanmissin zamanında güzel başarı. Darksaal bambaşka bir boyuttu gece gündüz çalışırdı
@darksaal kral umarım foruma dönersin bir gün. Çok gerekli sebebin vardir muhtemelen.
Güzel bir etkinliğin daha sonuna geldik. Böyle şeylerde izleyici olmak hep daha iyi daha az stres daha az gerginlik.
Öyle cidden. Ayrıca tebrikler.onun içinÖzledik @darksaal 'ı valla arı gibi çalıṣırdı örnek alıp bende o yoldan gitmeye çalıṣmıṣtım.
Bog bizi etkinlik severiz. 1 ay boyunca etkinlikte dondurma yaladık.Öncelikle teşekkürler sizin gibi eski üyelerdende oy olmak ayrı bir onurdu. Hemde çok sevilen eski üyelerden Yakamoz’a karşı.
Bu tarz şeyler beni tam tersi kamçılar. Etkinlik ve farklı konulara boğacağım sizi siz yeterki isteyin
Yaa ahahaha 😅😅😅Beğenirsen devamında her perşembe beraberiz 💙
Tebrikler Dosi hanım çok çok sevindim bundan sonra da ipleri salmayip daha iyiye gitmen dileğiyle.
Yarı finaldeki desteğin için teşekkür ederimTebrikler @Dosi mosi hanımefendi, foruma bir döndünüz pir döndünüz bu ödülü de hak ettiniz
@Yakamoz-Asi benim oyum senindi abi ama kazanmış kadar oldun, sen de foruma şahane döndün seni de tebrik ederim
Son olarak da etkinliğimizin demirbaşı @Bully'e özel teşekkür ederim
Şu kısma cevap vermeyi unuttum, bundan sonra sende olursun, siz heyecanı yaşayın ben de keyifle bu heyecana uzaktan ortak olayımGüzel bir etkinliğin daha sonuna geldik. Böyle şeylerde izleyici olmak hep daha iyi daha az stres daha az gerginlik.
Vay asıl ben sana teşekkür ederim Batucum çok sevindirdin beni bu teşekkürünleTebrikler @Dosi mosi hanımefendi, foruma bir döndünüz pir döndünüz bu ödülü de hak ettiniz
@Yakamoz-Asi benim oyum senindi abi ama kazanmış kadar oldun, sen de foruma şahane döndün seni de tebrik ederim
Son olarak da etkinliğimizin demirbaşı @Bully'e özel teşekkür ederim
@12.Adam ’da ne kadar kalmıştı bakmam gerekiyor (sanki onda unutuldu benim hatırlatmam ile yok edilmişti ) bende çabuk gitmemesi için diğerini geç başlatmam gerekiyorVayyy, etiketde hemen yabıştırılmış. 😅 Güzel fiyakalı durmuş ama. Hoş olmuş. Şimdi bu seneye kadar duracak mı? @Dosi mikrofonu sana uzatıyorum. 👀
Beni sen dahil dördünüz geçebilirsiniz. @Yakamoz-Asi @Bully@12.Adam ’da ne kadar kalmıştı bakmam gerekiyor (sanki onda unutuldu benim hatırlatmam ile yok edilmişti ) bende çabuk gitmemesi için diğerini geç başlatmam gerekiyor
Bu dörtlü dışındakilere tavizin yok demekBeni sen dahil dördünüz geçebilirsiniz. @Yakamoz-Asi @Bully
Evet, bir mahsuru mu var ? Dördüncüyü sormadın.Bu dörtlü dışındakilere tavizin yok demek
etiket sende ne kadar kalmıştı hatırlıyor musun?Beni sen dahil dördünüz geçebilirsiniz. @Yakamoz-Asi @Bully
Bakmam lazım ama epey bir zaman kalmıştı.etiket sende ne kadar kalmıştı hatırlıyor musun?
Şu an bende araştırıyorumBakmam lazım ama epey bir zaman kalmıştı.
Onu biliyoruz canım çok özlediğin ve forumda olmayan kadim dostunEvet, bir mahsuru mu var ? Dördüncüyü sormadın.