Maskeli Fedai
Favori Üye
Leo abimin başyapıtına nasıl düşük verir.. @MasacRE
Hadi oradan iftiracı herif... Benim puanlamalarım tamamen objektif değerlendirmelerdir... @Maskeli FedaiVay hain vay... Film puan skalası 9'dan başlayan bir insansın bana laf etmeye hakkı yoktur.. @Maskeli Fedai
------
Balonlara acımayız gereken neyse yaparız...
Veriyor işte böyle de leş bir insan maalesef.. @MasacRELeo abimin başyapıtına nasıl düşük verir.. @MasacRE
Leş herif.. @MasacREHadi oradan iftiracı herif... Benim puanlamalarım tamamen objektif değerlendirmelerdir... @Maskeli Fedai
------
Veriyor işte böyle de leş bir insan maalesef.. @MasacRE
Balon di Caprio isimli leşe hak ettiğini verdik. Keşke herkes benim gibi olabilse...Hadi oradan iftiracı herif... Benim puanlamalarım tamamen objektif değerlendirmelerdir... @Maskeli Fedai
------
Veriyor işte böyle de leş bir insan maalesef.. @MasacRE
Kan dondurucu.. @MEnesBalon di Caprio isimli leşe hak ettiğini verdik. Keşke herkes benim gibi olabilse...
Balon di Caprio isimli leşe hak ettiğini verdik. Keşke herkes benim gibi olabilse...
Gerçekten diyecek söz tükendi bende... Bu adam zaten sen pek bilmezsin ama sanata da inanılmaz bir ara verdi taaa ne zamandır... Zorla film izletiyorduk leş herife, adaşım şahittir... @SherlockKan dondurucu.. @MEnes
Seni de ağlatacağız ve tekrar doğru yolu bulmanı sağlayacağız canım yoldaşımla... @Maskeli FedaiAĞLAYIN leş herifler... @MEnes
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...Gerçekten diyecek söz tükendi bende... Bu adam zaten sen pek bilmezsin ama sanata da inanılmaz bir ara verdi taaa ne zamandır... Zorla film izletiyorduk leş herife, adaşım şahittir... @Sherlock
BIRAAAAAKKKK... İşin gücün içi boş cümleler, realitede ortalıkta yoksun masmaalesef... @Maskeli Fedai @SherlockŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...
Sanat bizim göbek adımız. Biz sanatla iç içe bir bütünüz. Asla ayrılamayız... @Maskeli Fedai
Herkesi ama herkesi tedavi edeceğiz... Artık buradayız... @MasacRE @SherlockSeni de tedavi edeceğiz kütük..
(İki gün sonra komple gittiler) @MasacREBIRAAAAAKKKK... İşin gücün içi boş cümleler, realitede ortalıkta yoksun masmaalesef... @Maskeli Fedai @Sherlock
------
Herkesi ama herkesi tedavi edeceğiz... Artık buradayız... @MasacRE @Sherlock
Yalnız buna da şimdi ne desem bilemedim... AAT gerçekten başka bir detay... Zamanında kendisi için bir yerli dizi izlediğim olmuştur... İtiraf ediyorum... @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
Forumu parlak boyundurluğundan kurtarıp sultanlarımızın egemenliği haline getirmek boynumuzun borcudur elbette…
En favori P harfi ile başlayan sektördeki oyuncular diye bir etkinlik başlatmamız lazım.. @Sherlock
Aman hocam daha yeni döndük foruma. Gelir gelmez kapattırmayalım şimdi
(İki gün sonra komple gittiler) @MasacRE
Yaşandı…
@Sherlock tarihi fırsatı kaçırıyorsun gel be adam..Yaşanacak olan bu maalesef
Evet evet maalesef bu olacak gibi duruyor... @Maskeli FedaiYaşanacak olan bu maalesef
İstanbul’un çeşitli semtlerinde görsel çekmekle meşgul…@Sherlock tarihi fırsatı kaçırıyorsun gel be adam..