Camdan düşen, savcı değil? Değil mi?
Camdan düşen, savcı değil? Değil mi?
değil hain albay'ı öldürüyor kumandanCamdan düşen, savcı değil? Değil mi?
O zaman bilemem ama dediğim gibi aynı hikaye ve kadro zor, ATV'nin EDHO için nasıl engel koyduğu ortada mesela en yakın dönemde.Bahadır Özdener ortak yani gücü varMedyapım tek söz sahibi değilmiş. Medyapım Viva Yapım'la yapıyormuş öyle öğrendim
![]()
Vardı ya. Binbaşı ile.ilahi hobbit. bunu cidden yazdin mi diye iki defa kontrol ettim 😛
savci rolunu oynayan oyuncu rolu resmen yasiyor.cok basarili performansi mevcut. umarim dizi de her bolum sahnesi olur. gecen bolum yanilmiyorsam sahnesi yoktu- sade lafi gecmisti.
Aaaa @serhatt la sana da enerji verir umarımO zaman bilemem ama dediğim gibi aynı hikaye ve kadro zor, ATV'nin EDHO için nasıl engel koyduğu ortada mesela en yakın dönemde.
Ay şunun tatlışlığına bak yaaa, küfür zaten hiç yakışmaz ağzına.
Ya Rızvan'ı ya da Yılmaz'ı ortadan kaldırıyor bence 😱"Fikret, kimsenin beklemediği hamleyi yapar. Kazandık sananların heveslerini kursağında bırakır. Ne demişler ava giden avlanır…"
Ne yapıyor Fikret acaba? 😱 @xxAlemdarxx
Evet evet ben de şaşırdım... Hangi kurumlar ? Bahadır Özdener hocam ne yazdın yine"Kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür" yazısı bu bölüm eklenmiş galiba.![]()
Derinleşiyoruz artık... Bahadır Özdener hocam deniyor bir şeyler diye düşünüyorum.Evet evet ben de şaşırdım... Hangi kurumlar ? Bahadır Özdener hocam ne yazdın yine![]()
Sonunda artık zamanı geldi beDerinleşiyoruz artık... Bahadır Özdener hocam deniyor bir şeyler diye düşünüyorum.![]()
Bölüm iyi'de umarım aksiyonu olur sonlara doğruZeynep işletir diyorduk ama Edanur'a verdiler Davut'un yerini, şaşırdım.@ömer karataş
"Kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür" yazısı bu bölüm eklenmiş galiba.![]()
Mecnun Binbaşı'nın yolunu boşuna gözlemedik, adam olay be.![]()
ceylan işi bitince zeynep sema ile yardım'a gider edanur'aZeynep işletir diyorduk ama Edanur'a verdiler Davut'un yerini, şaşırdım.@ömer karataş