evet baba marten'in ortaya çıkması için yılmaz'ın ölmesi şart
isterdim ki -yilmaz gibi saglam bir orijinal Villain daha derinlikli kullanilsaydi. . .
baslar da cok iyi yazildi fena da ilerlemiyordu..... taa ki >
hastaneye gidip zeynep ~ halil'i indirmek istemesi -kanimca absurd .
*villain'in agirliginin ve gizeminin ,elindeki gucun bi nevi fazla lokalize ve kisisel komplek'e endeksli gosterilmesi -bende hayal kirikligi yaratti.
son donemde de geri plan da yer alip islerini *hakan uzerinden sergilemesi, derken, uzerine *rizvan leto nun himayesine girmiscesine ondan emir almasi vs vb,,, yilmaz gibi orj bir villain'in tum ahengini albenisini pasifize etmekle es degerde bir yazilim .
.
reyting,aksiyon vs konusunda,
bi ara yilmaz dizi de gorunmedi, aksiyon da haliyle yok gibiydi bir kac bolum, , , beraberinde de yanilmiyorsam reyting dusmustu. <^> bunu salt aksiyona ve net yilmaza yuklemek istemem, < bu denkleme > ek ilisik damla,hakan, ceylan vs dolayli sahneleri eksi anlam da tuz biber oldu o bolumler.
diziye genel durum gorusum :
masa oyununu daha genis persfektifli kurgulamalarini isterdim. halen hic bir sey icin gec degil.
fragmana gelirsek : mehmet ali nin daha fazla sahnesi olmali demistim. kendisi kaliteli oyunculuk ve tecrube ile diziye farklilik katiyor. yeni fragman da gordugum kadariyla one cikan kilit sahne de saglam replikler ile one cikacaktir beklentisindeyim...
komutan'i da keza bir an once hikaye de aktif yer almasi,sahneelerinin artmasini belirtmistim beklentim dolayli.
savci'yi son bolum yanilmiyorsam goremedik. yer aldigi kendi sahnelerin de cok iyi performans sergilemesiyle sekanslari bir tik uste cikariyordu. bi sekilde hikaye de sahnelerinin devamliligini olmasini istedigim bir rol.savci.
bu arada, halil ibrahim > mehmet ali ile ilerleyecekse, ekibini saglam kurmali. osman vs ile anca bir yere kadar *lokal .
bundan sonra gorunen o ki daha genis cerceve de aksiyon yazilimi olacak , liman, vsvs,
dolayisiyla > ekip guncellenmeli diye dusunuyorum..
< bunlar elbette sahsi izlenimim. her izleyici farkli dusunebilir.