Survivor All Star 2024 Kadrosu Belli Oldu, Turabi Kadroda!

Seyirci bunun bedelini ödetti ama Acun’a :A
Nefise şampiyonluğu haketti zaten ama eğer Nisa olayında bu kadar tepki olmasaydı erkek şampiyon çıkardı yine. Nefise gücü iyi ama seyircinin çok sevdiği biri değildi. Zaten Nisa “Acun abi bana kafana göre takıl istersen yarışma” gibi bir cümlede mevzuyu ifşa etmişti :A Nagihan o olaya o kadar içerlendi Acun ona laf söyledi hak etmiyor gibisinden nasıl yeniden gelmeye ikna oldu. Umarım onada şampiyonluk sözü vermiştir :A o kadın en azından hak ediyor.

Bu seneki spoi mevzuları sen bana yaz :A izlemeden neyin ne olacağını bileyim :A benimde eleme tahminlerim genelde tutuyordu :A
Dominikte arkadaşlar var, konuşurum söylerler ise neden olmasın. Ama okulda direkt haberimiz oluyordu. 😅 MasterChef'i de masum sanmayın ama. Hahahaa. 😂😂 Özellikle yemeklerin pişme süreleri ile alakalı.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dominikte arkadaşlar var, konuşurum söylerler ise neden olmasın. Ama okulda direkt haberimiz oluyordu. 😅 MasterChef'i de masum sanmayın ama. Hahahaa. 😂😂 Özellikle yemeklerin pişme süreleri ile alakalı.
O yarışmayı takip etmiyorum. Neyseki ona bulaşma gibi bir hata etmedim :A Ondada hile olmasına şaşırmıyorum :A @The_Erinch @Angelica

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Hobbit
O yarışmayı takip etmiyorum. Neyseki ona bulaşma gibi bir hata etmedim :A Ondada hile olmasına şaşırmıyorum :A @The_Erinch @Angelica
O yarışma bu sene zıvanadan çıktı..
Özellikle şeflerin son dönemlerde aldıkları kararlar.. Artık şef değişikliğini şart kılmış..

Tazr kan lazım yarışmaya..

• Beğendim
Bu arada yarışmacılar ilk açıklandığında ben bu sene sakatlık bahanesi ile elenen yarışmacılar olacaktır diye yazmıştım, @12.Adam hatta senle sohbetimiz oldu bu konuda.
Nihat ilk aklıma gelen isimdi, şimdi bir sayfa var genelde doğru analiz yapıyor. O da Nihat ve Turabi’nin katılmayacağını yazmış yada en başta gidilecek diye. Turabi için böyle bir durum söz konusu ise tamamen yarışmanın ses getirilmesi için bu özel yayına getirilmiştir ve onun için bu özel yayın yayınlanmıştır. Bakalım dedikleri gibi adaya gitmeme durumu olacak mı. Seyirci ile dalga geçmek olur bu. @baron @mesmeso @Yakamoz-Asi Banada çok uzak gelmiyor bu ihtimal.
Yedeklerden ses getirmiş diğer isimleri ikna işine girer Acun. Hilmicem’in dizisi çok yakında final yapar. Yeniden onun kapısını çalacaktır.

Uğur Pektaş’da zamanında güya katılacaktı sonra pat diye sakatlanıp ayrıldığı söylenmişti.
Bu sezon bence seyircileri kızdıracak çok hamle olacaktır.

Rezillik olur öyle olursa net.

Rezillik olur öyle olursa net.
Poyraz ve fanları sözleri ile Turabi’yi gaza getirirse gelir ve o hırs ile finale kadar gider. Sakatlık olayı bana göre bir bahane.
Turabi’nin sevmediği isimler Hakan ve Doğukan iken Poyraz çıktı ortaya :A

Biraz bakındım böyle başlamış :A

Bu arada yarışmacılar ilk açıklandığında ben bu sene sakatlık bahanesi ile elenen yarışmacılar olacaktır diye yazmıştım, @12.Adam hatta senle sohbetimiz oldu bu konuda.
Hatırlıyorum , Uğur Pektaş konusunda ama ne dedim onu bilmiyorum.
Ya adam açıklama yapmıştı katılmıcam diye ben bunları anlamıyorum :A
Boşver , para tatlı geliyor.
İşte ikna edip, bari katılacakmışsın gibi özel bölüm yapalım sonra hallederiz demiştir :A
Çözdün gene bulmacasever mosi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nihat ilk aklıma gelen isimdi, şimdi bir sayfa var genelde doğru analiz yapıyor. O da Nihat ve Turabi’nin katılmayacağını yazmış yada en başta gidilecek diye. Turabi için böyle bir durum söz konusu ise tamamen yarışmanın ses getirilmesi için bu özel yayına getirilmiştir ve onun için bu özel yayın yayınlanmıştır. Bakalım dedikleri gibi adaya gitmeme durumu olacak mı. Seyirci ile dalga geçmek olur bu. @baron @mesmeso @Yakamoz-Asi Banada çok uzak gelmiyor bu ihtimal.
Yedeklerden ses getirmiş diğer isimleri ikna işine girer Acun. Hilmicem’in dizisi çok yakında final yapar. Yeniden onun kapısını çalacaktır.

Uğur Pektaş’da zamanında güya katılacaktı sonra pat diye sakatlanıp ayrıldığı söylenmişti.
Turabinin aldığı etkileşim diğerlerle kıyaslandığı zaman ortada çok büyük bir fark çıkıyor acun hemen dsq etmez bu gerçekten sakatsa yoksa sakat değilse şampiyonluğu elinden kimse alamaz.

• Beğendim
Reactions: Dosi

Bu sezon böyle skandallar ile başlarsa dibi görürler.

• Beğendim
Tespit deyince de ben. :A

Kepazelikte son nokta. :F

Acun çok acayip şeyler deneyebilir. İzleyene şimdiden kolaylıklar dilerim. :) Turbo varsa izlemem.

O yarışma bu sene zıvanadan çıktı..
Özellikle şeflerin son dönemlerde aldıkları kararlar.. Artık şef değişikliğini şart kılmış..

Tazr kan lazım yarışmaya..

Turabi herkes ile savaṣ içinde vay ki ne vay. :A

Hepsini bitirmeseydi. :A

Hatırlıyorum , Uğur Pektaş konusunda ama ne dedim onu bilmiyorum.

Boşver , para tatlı geliyor.

Çözdün gene bulmacasever mosi. :A

Bu yorumun burda kalsın demiştin ben olacakları yazınca :A neyse olunca konuşuruz yine :A
İşte gerçekler :oley: @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar @cookies