RüzgarGülü
Favori Üye
Turabi kırmızı takım fragmanında coşmuş. Çok beğendim çok ilgili buldum. En kötü bir yarı finali var reyizin
Valla ya kac aydir yoktu @Maskeli Fedai
Sevdiği adam çıkınca ahiretten bile gelir
Turabi’yi görünce koşarak gelmiş sayın Gs’li dostum…
Turabi'ye laf etmediğiniz sürece sıkıntı yok benim için Şaka bir yana forum tat vermiyor ondan gelmiyorumSadece sana cevap verip kaçmış büyük olasılıkla yine bir süre gelmez
@Yakamoz-Asi söz konusu kütüklerde genelde haklı çıkıyorum.Turabi'ye laf etmediğiniz sürece sıkıntı yok benim için Şaka bir yana forum tat vermiyor ondan gelmiyorum
Turabi'ye laf etmediğiniz sürece sıkıntı yok benim için Şaka bir yana forum tat vermiyor ondan gelmiyorum
@Yakamoz-Asi söz konusu kütüklerde genelde haklı çıkıyorum.
“ @serhatt bizi dağıttı kankalarım uzaklaştı diye gelemiyorum “ demiyorda zamanında serhat böyle bir şeyler olacağını söylemiştiTurabi'ye laf etmediğiniz sürece sıkıntı yok benim için Şaka bir yana forum tat vermiyor ondan gelmiyorum
Korkudan gelemiyor çünkü dağıttım ve tek kaldı. Dediğimi yaptım içim rahat.“ @serhatt bizi dağıttı kankalarım uzaklaştı diye gelemiyorum “ demiyorda zamanında serhat böyle bir şeyler olacağını söylemişti
Hoş geldin, kalıcı olursun yeniden umarımTurabi yakışmış yarışmaya 😊
Merhaba hoşbulduk çok teşekkürler inşallah 😊Hoş geldin, kalıcı olursun yeniden umarım
Hoş geldin, kalıcı olursun yeniden umarım
Aaaaaa bu da Hortlamış, hoşgeldinMerhaba hoşbulduk çok teşekkürler inşallah 😊
Turabi sevdası bir başka demekki Maskeli ile hemşeri nede olsaAaaaaa bu da Hortlamış, hoşgeldin
Hoşbulduk teşekkürler 😁Aaaaaa bu da Hortlamış, hoşgeldin
😁Turabi sevdası bir başka demekki Maskeli ile hemşeri nede olsa