Survivor All Star 2024 Kadrosu Belli Oldu, Turabi Kadroda!

Kime bu lafı? :A
Poyraz ile kavgalıydı. Diğerleri kendi zamanından değil. Kızlar çok fena kapışır, bir kaç kişi dışında hepsi kavgacı tipler :A sms olmayınca iyice dellenirler :A
Damla’nın sigara torpili geldi aklıma :A
Poyraz’a tabii ki. :A

Acaba Berna Sahra’yı aynı adaya koyacaklar mı. :A

Poyraz’a tabii ki. :A

Acaba Berna Sahra’yı aynı adaya koyacaklar mı. :A
Onlar son all starda barışmışlardı :A onca senede geçmiş kavgalı olmazlar diye düşünüyorum.
Aleyna ve Poyrazda kanka olurlarsa hiç şaşırmam :A
Bu sms olmayan sezonda görebileceğimiz en gruplaşma olayları olur. Maksat yazılmamak. Gücüne tam güvenen umursamaz gruplaşmayı ama güçsüzler buna mecbur :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
Yarışmayı izlememeye özen göstereceğim :A Son aylarda neredeyse hiç Tv8 Masterchef’e denk gelmiyorum. Darısı Survivor’a :A
Kuzummmm (Masterchef Esra girişi yapayım) Gözüme bile gözükmesin demişin ama yarışmanın tüm haberleri senden çıkıyor MaşAllah 😄😄😄
Ocak ayında dedikodu yapacak adamlar lazım, izlersinnnnn izlersinnnnnnnn 🤭😝😁
------

Ooooo Doktorrrr beyyyy

Neysr Aleyna bir işe yaradı bak, hatırladın bizleri 😄😁🤭

Kuzummmm (Masterchef Esra girişi yapayım) Gözüme bile gözükmesin demişin ama yarışmanın tüm haberleri senden çıkıyor MaşAllah 😄😄😄
Ocak ayında dedikodu yapacak adamlar lazım, izlersinnnnn izlersinnnnnnnn 🤭😝😁
------

Ooooo Doktorrrr beyyyy

Neysr Aleyna bir işe yaradı bak, hatırladın bizleri 😄😁🤭
Her dizi konusu açanlar o diziyi seviyor veya izliyor mu?
Ayrıca çok sıkı eski bir Survivor izleyicisi olarak ilgili olmam doğal :A
Ben bu sene izlememeye özen göstereceğim. Şu ana kadar öyle deyip izlemeye devam ettim. Bu sene başarmayı istiyorum çünkü çok vakit alıyor. Ayrıca yeni dönemde değişiklikler olacak hayatımda. Bundan dolayıda en azından haftanın bir kaç gününü ayırmam diye umuyorum. Ha elbet sizlerle yorumlarım. Tüm yarışmacıları tanıyoruz nede olsa ama düzenli canlı gününde izleme olayını yapmak istemiyorum ki son senelerde sadece haftada 1-2 bakardım. Zaten Avrupa’ya kapalı olduğu için sonrasında izleme olmaz :A
Kesin izlemem demiyorum, masterchef gibi denk gelmem umarım diyorum :A

Her dizi konusu açanlar o diziyi seviyor veya izliyor mu?
Ayrıca çok sıkı eski bir Survivor izleyicisi olarak ilgili olmam doğal :A
Ben bu sene izlememeye özen göstereceğim. Şu ana kadar öyle deyip izlemeye devam ettim. Bu sene başarmayı istiyorum çünkü çok vakit alıyor. Ayrıca yeni dönemde değişiklikler olacak hayatımda. Bundan dolayıda en azından haftanın bir kaç gününü ayırmam diye umuyorum. Ha elbet sizlerle yorumlarım. Tüm yarışmacıları tanıyoruz nede olsa ama düzenli canlı gününde izleme olayını yapmak istemiyorum ki son senelerde sadece haftada 1-2 bakardım. Zaten Avrupa’ya kapalı olduğu için sonrasında izleme olmaz :A
Kesin izlemem demiyorum, masterchef gibi denk gelmem umarım diyorum :A
Haydiiii bakalım bekliyoruzzzzzz yeniii yılaaaaa 😄😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dün mesajlarda Anıl Tetik'in adını görünce bir an sevinmiştim ama şimdi girince hüsrana uğradım. Ben Hakan Hatipoğlu ve Merve Aydın'dan devam. :bhr:

Şöyle bir İstatik paylaşılmış.
Gör bakalım @xemrexxx alamancı Seda kaçıncı sırada :A

IMG_8266.jpeg

Yalnız yaş ortalaması yüksek bu sene. En genci Nefise.
Erkeler 30-49 yaş aralığında.
Kızlarda Nefise 23, Aleyna 25 geri kalan 30 yaş üstü

Şöyle bir İstatik paylaşılmış.
Gör bakalım @xemrexxx alamancı Seda kaçıncı sırada :A

Ekli dosyayı görüntüle 124563

Yalnız yaş ortalaması yüksek bu sene. En genci Nefise.
Erkeler 30-49 yaş aralığında.
Kızlarda Nefise 23, Aleyna 25 geri kalan 30 yaş üstü
Garip bir istatistik nagi 2022 de 600+ oyuna çıkmıştı bu istatistik başka katıldığı bir tarihin olabilir

• Beğendim
Reactions: Dosi