Açım yorgunum daha eve gelip oturduğum yerden kalkamadım. Abartmış olabilirim yinede insanların dış görünüşünü öyle pat diye demiyelimAbartma ayol lafı nerelere getirdin.
Neyse gidip akşam diziye hazırlık yapayım
Açım yorgunum daha eve gelip oturduğum yerden kalkamadım. Abartmış olabilirim yinede insanların dış görünüşünü öyle pat diye demiyelimAbartma ayol lafı nerelere getirdin.
Öyle dış görünüşe böyle cevap.Açım yorgunum daha eve gelip oturduğum yerden kalkamadım. Abartmış olabilirim yinede insanların dış görünüşünü öyle pat diye demiyelim
Neyse gidip akşam diziye hazırlık yapayım
İfademi ilginç diye algılama şaşırtıcı olarak düşün.Üslup var üslup var ve aradaki samimiyete bağlı
Turabi şampiyon olacaktır..@Maskeli Fedai her an hortlayabilir turabi elden gidiyorsa
Hortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabi @serhatt @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralarTurabi şampiyon olacaktır..
E demişsin hortlayacak diye neye şaşırdın 🤣Hortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabi @serhatt @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
@serhatt gillerden olmasın.Hortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabi @serhatt @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
Teyzen haklı sus bakiyim.E demişsin hortlayacak diye neye şaşırdın 🤣
Turabi ismini duyunca damlamıṣTurabi şampiyon olacaktır..
Toprak altından çıkmış.Turabi ismini duyunca damlamıṣ
Sevdiği adam çıkınca ahiretten bile gelirValla ya kac aydir yoktu @Maskeli Fedai
Turabi’yi görünce koşarak gelmiş sayın Gs’li dostum…Turabi şampiyon olacaktır..
@Yakamoz-Asi ben dedim değil mi? Kütükte öyle diyor… Ben bunları iyi bilirim…Turabi’yi görünce koşarak gelmiş sayın Gs’li dostum…
Sadece sana cevap verip kaçmış büyük olasılıkla yine bir süre gelmezHortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabi @serhatt @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
Turabi koşsun parkurda o da foruma mesaj yazmaya koşarSadece sana cevap verip kaçmış büyük olasılıkla yine bir süre gelmez
Eski tayfası olmazsa pek gelmez. Arada bir uğrayıp Turabiyi över ve kaçarTurabi koşsun parkurda o da foruma mesaj yazmaya koşar
Yadırgama, insanın gönlü olmayacak kişilere kayıyor
Bugün benle fazla uğraşıyorsunuz bu konudaLa bu kız harbi aṣk ṣarhoṣu @12.Adam