Açım yorgunum daha eve gelip oturduğum yerden kalkamadım. Abartmış olabilirimAbartma ayol lafı nerelere getirdin.![]()
Neyse gidip akşam diziye hazırlık yapayım
Açım yorgunum daha eve gelip oturduğum yerden kalkamadım. Abartmış olabilirimAbartma ayol lafı nerelere getirdin.![]()
Öyle dış görünüşe böyle cevap.Açım yorgunum daha eve gelip oturduğum yerden kalkamadım. Abartmış olabilirimyinede insanların dış görünüşünü öyle pat diye demiyelim
Neyse gidip akşam diziye hazırlık yapayım![]()
İfademi ilginç diye algılama şaşırtıcı olarak düşün.Üslup var üslup var ve aradaki samimiyete bağlı![]()
Turabi şampiyon olacaktır..@Maskeli Fedai her an hortlayabilir turabi elden gidiyorsa![]()
Hortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabiTurabi şampiyon olacaktır..
E demişsin hortlayacak diye neye şaşırdın 🤣Hortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabi![]()
@serhatt @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
@serhatt gillerden olmasın.Hortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabi![]()
@serhatt @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
Teyzen haklı sus bakiyim.E demişsin hortlayacak diye neye şaşırdın 🤣
Turabi ismini duyunca damlamıṣTurabi şampiyon olacaktır..
Toprak altından çıkmış.Turabi ismini duyunca damlamıṣ![]()
Sevdiği adam çıkınca ahiretten bile gelirValla ya kac aydir yoktu @Maskeli Fedai![]()
Turabi’yi görünce koşarak gelmiş sayın Gs’li dostum…Turabi şampiyon olacaktır..
@Yakamoz-Asi ben dedim değil mi? Kütükte öyle diyor… Ben bunları iyi bilirim…Turabi’yi görünce koşarak gelmiş sayın Gs’li dostum…
Sadece sana cevap verip kaçmışHortlamış be 😱 ne değişik bir tercihtir turabi![]()
Turabi koşsun parkurda o da foruma mesaj yazmaya koşarSadece sana cevap verip kaçmışbüyük olasılıkla yine bir süre gelmez
![]()
Eski tayfası olmazsa pek gelmez. Arada bir uğrayıp Turabiyi över ve kaçarTurabi koşsun parkurda o da foruma mesaj yazmaya koşar![]()
Yadırgama, insanın gönlü olmayacak kişilere kayıyor
Bugün benle fazla uğraşıyorsunuz bu konudaLa bu kız harbi aṣk ṣarhoṣu @12.Adam![]()