Şüphesiz.Bayrağımız çok iyi haklısın
Şüphesiz.Bayrağımız çok iyi haklısın
İyi kıvırmışsın neyse umarım @Carpe Diem ahretliğin de pavyondan kurtulup senin gibi konserlere çıkar @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @ozmoturk @The_Erinch @Emre OzansoyŞüphesiz.
O çıkar da sen düşersin inş.İyi kıvırmışsın neyse umarım @Carpe Diem ahretliğin de pavyondan kurtulup senin gibi konserlere çıkar @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @ozmoturk @The_Erinch @Emre Ozansoy
İyi kıvırmışsın neyse umarım @Carpe Diem ahretliğin de pavyondan kurtulup senin gibi konserlere çıkar @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @ozmoturk @The_Erinch @Emre Ozansoy
Sen Serhat’a Kerimcan Durmaz yakıştırması mı yapıyorsun?O çıkar da sen düşersin inş.
Onun boş algılarına herkesin karnı tok boşver.Sen Serhat’a Kerimcan Durmaz yakıştırması mı yapıyorsun?
@Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @ozmoturk @The_Erinch @Emre Ozansoy
Sen Serhat’a Kerimcan Durmaz yakıştırması mı yapıyorsun?
@Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @ozmoturk @The_Erinch @Emre Ozansoy
Kız kerimcan pandemi öncesi aylık 600 bin kazanıyordu şimdi 1,5-2 milyon olmuştur o yüzden serhat seve seve kerimcan olur @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @cookies @Carpe DiemOnun boş algılarına herkesin karnı tok boşver.
Onun boş algılarına herkesin karnı tok boşver.
Efsaneyi hatırlatmakta fayda var.Kız kerimcan pandemi öncesi aylık 600 bin kazanıyordu şimdi 1,5-2 milyon olmuştur o yüzden serhat seve seve kerimcan olur @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @cookies @Carpe Diem
Ben senin gibi paranın askeri değilim hoştttt.Kız kerimcan pandemi öncesi aylık 600 bin kazanıyordu şimdi 1,5-2 milyon olmuştur o yüzden serhat seve seve kerimcan olur @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @cookies @Carpe Diem
Evet askeri değil kölesisinBen senin gibi paranın askeri değilim hoştttt.
Köle senin cariye Meryoş gibilere denir.Evet askeri değil kölesisin
Heyatım sen bunların cariyesi olursun bence ikili paket gelseler @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Yakamoz-Asi @12.AdamKöle senin cariye Meryoş gibilere denir.
Her şeyleri olurum.Heyatım sen bunların cariyesi olursun bence ikili paket gelseler @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam
Köle senin cariye Meryoş gibilere denir.
yine kendiyle çelişiyor edepsiz F @Dosi @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @ozmoturk @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe DiemHer şeyleri olurum.
Safoz ne çelişecem. Böyle iki parlağı reddedecek halim yoktu.yine kendiyle çelişiyor edepsiz F @Dosi @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @ozmoturk @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe Diem
Heyatım sen bunların cariyesi olursun bence ikili paket gelseler @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam
Heyatım bunu barış arduça benzetiyorlar kendisinin her tarafını incelemiş uzman biri olarak senin görüşünü alalımSafoz ne çelişecem. Böyle iki parlağı reddedecek halim yoktu.
İlk bakışta benzetilebilir.Heyatım bunu barış arduça benzetiyorlar kendisinin her tarafını incelemiş uzman biri olarak senin görüşünü alalım
Heyatım bunu barış arduça benzetiyorlar kendisinin her tarafını incelemiş uzman biri olarak senin görüşünü alalım
Aaaa valla kopyası düştüm.Heyatım bunu barış arduça benzetiyorlar kendisinin her tarafını incelemiş uzman biri olarak senin görüşünü alalım