Ya sende ne değişik benzetmeler varmış. @DosiTas atip tavsan cikarmaya calisma
Ya sende ne değişik benzetmeler varmış. @DosiTas atip tavsan cikarmaya calisma
Ya sende ne değişik benzetmeler varmış. @Dosi
Sürprizleri severizzzzzzzzz. (s)Sürprizler bol.
Önce sen demiştin bende sordum 🤣Dedikodu yaymayalim
Bak süprizler diyor kesin damat yapacaz 🤣🤣 @Yakamoz-AsiSöylemek istemiyor demek ki ya ilişkisi bitmiş ya da devam ediyor.
Fazla mı? Güldürme. Geçen değer vermediğini açık açık belirttiğin an bitmiştin benim için.
Sürprizler bol.
Sürprizleri severizzzzzzzzz. (s)
Kız inşallah @serhatt @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy a da böyle atlarlar da kurtuluruzFazla mı? Güldürme. Geçen değer vermediğini açık açık belirttiğin an bitmiştin benim için.
Hakedene hak ettiği gibi davranırız, bizde böyle… @Yakamoz-Asi
Aaa amin ayol. .ss
İş mi özel mi?Çok yakında alacağım kararı. Ve bunun etkilerini.
Heyatım. Sana uygun yeni yaşlı koca buldum ama bu seni gömer gibiAaa amin ayol. .ss
Sana yaraşır bu. .ssHeyatım. Sana uygun yeni yaşlı koca buldum ama bu seni gömer gibi
Heyatım. Sana uygun yeni yaşlı koca buldum ama bu seni gömer gibi
Sana yaraşır bu. .ss
Parçalasın o zaman serhatı kurtuluruzTam uyar bencede ve parçalar
Sizi parçalasın madem bu kadar iyi analiz ettiniz.Parçalasın o zaman serhatı kurtuluruz
Yaşlı koca arayan sensin ayol ben 40 yaş üstünü düşünmüyorum henüzSizi parçalasın madem bu kadar iyi analiz ettiniz.
Düşünsen ne olacak asla bulamayacağın şeyi.Yaşlı koca arayan sensin ayol ben 40 yaş üstünü düşünmüyorum henüz
Heyatım senin sanata ve sanatçıya saygın büyük diye duymuştumDüşünsen ne olacak asla bulamayacağın şeyi.
Hem de ne büyük.Heyatım senin sanata ve sanatçıya saygın büyük diye duymuştum
Kız geriden gelip @Dosi @Angelica @Zeyno yu sollayan bu kardeşe ne diyorsun @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @12.Adam @ozmoturkHem de ne büyük.