Bu olsa olsa sen olursun.
Bu olsa olsa sen olursun.
Ben sıska değilimBu olsa olsa sen olursun.
Ruhun o şekildeyse demek ki.Ben sıska değilim
Tweet atmıştım burada da mesaj olarak paylaşacaktım ama bugün yoğun olunca burayla fazla ilgilenemedim. Hem konu açsam bana laf sokarlardı neyse.
Ruhun o şekildeyse demek ki.
Yapacağınız sahneye Nursema ve İbrahim sahnesine senaristlerin zeka seviyesine bak, Allah şifa versin böyleleri Cumhuriyete, İslama özel sahne yazsa ne olur her türlü 00 sıahqugdakjzkahdhf şimdi kimse bu saçmalığa gelipte kadın dayanışması duyarı kasmasın bi zahmet. Saçmalıkların daniskası.
Azıp kuduranın kim olduğunu ararken bizim forumdakiler @Carpe Diem @cookies @Angelica @mrt-06 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Zeyno @batuhankaralar @Özgür @12.Adam @offensiveTweet atmıştım burada da mesaj olarak paylaşacaktım ama bugün yoğun olunca burayla fazla ilgilenemedim. Hem konu açsam bana laf sokarlardı neyse.
Neyse ki sonunda seni buluyoz. .ssAzıp kuduranın kim olduğunu ararken bizim forumdakiler @Carpe Diem @cookies @Angelica @mrt-06 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Zeyno @batuhankaralar @Özgür @12.Adam @offensive
Zengin aileye gelin gitmek isteyen sen ve birkaç kişi varken nilaylık bana düşmezNeyse ki sonunda seni buluyoz. .ss
Ama düştü.Zengin aileye gelin gitmek isteyen sen ve birkaç kişi varken nilaylık bana düşmez
Kuz ben o evde 4-5 senedir yaşıyor olsam hepsi Kıvılcım ve ailesi gibi yaşardı böyle yobaz değilAma düştü.
Yaşadığın için böyleler işte.Kuz ben o evde 4-5 senedir yaşıyor olsam hepsi Kıvılcım ve ailesi gibi yaşardı böyle yobaz değil
Iyyyy sıska şey. SsYaşadığın için böyleler işte.
Köşeye sıkıştırırım işte böyle.Iyyyy sıska şey. Ss
Neyse bak yine kameralara yakalanmışsın
Türbe yeşili ojelerimi sürüyorum sana laf edip de taşıramam şimdiKöşeye sıkıştırırım işte böyle.
Layığını bulmuşsun.Türbe yeşili ojelerimi sürüyorum sana laf edip de taşıramam şimdi
Iyyyy sıska şey. Ss
Neyse bak yine kameralara yakalanmışsın
Anasından emdiği sütü burnundan getiririm ben bunun.Kız sanki hazırlanmıṣ da gelmiṣ senin kuçağa atalım bunu paragözü @serhatt