Parasını verip bulurum, yasak elmada handan ı izlemedün galibaEvet evlerde kalırsın tatlım çünkü seni koluna takıp gezebilceğin bi kocan yok kös kös oturursun evde
------
Ne mana
Parasını verip bulurum, yasak elmada handan ı izlemedün galibaEvet evlerde kalırsın tatlım çünkü seni koluna takıp gezebilceğin bi kocan yok kös kös oturursun evde
Ne mana
Dün şu sahneye yapacağım yorum şimdi gelmiş ondandırParasını verip bulurum, yasak elmada handan ı izlemedün galiba
------
Ne mana
Hayalim FATİH.
Bu diziden Ömer + rüzgar olur banaBunları sen al. .ss
Sende mi yönelim değiştirdin? 😱Bu diziden Ömer + rüzgar olur bana
Ne mana 😱 yönüm yönedim aynı halaSende mi yönelim değiştirdin? 😱
Ömer ve Rüzgar'ı istiyorsun ne demek ne manağ?Ne mana 😱 yönüm yönedim aynı hala
Diziye ceza yokmu milli yasta yayinlandi diye
Kuz sen de bu yumuşatıcıyı kullansan tüm gün bnm mesajlarıma katlanırsın benceÖmer ve Rüzgar'ı istiyorsun ne demek ne manağ?
Başka türlü katlanmak mümkün değil zati. .ssKuz sen de bu yumuşatıcıyı kullansan tüm gün bnm mesajlarıma katlanırsın bence
Dün şu sahneye yapacağım yorum şimdi gelmiş ondandır
Cumaların tek Queeni Nilay dır aksini iddia edeni @Yakamoz-Asi öpsün @Dosi @mrt-06 @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies @ozmoturk @Angelica @Zeyno @DosiBaşka türlü katlanmak mümkün değil zati. .ss
Aynı ben. Senin de ne olduğunu ortaya çıkarmıştım böyle malum olaraktan.Cumaların tek Queeni Nilay dır aksini iddia edeni @Yakamoz-Asi öpsün @Dosi @mrt-06 @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies @ozmoturk @Angelica @Zeyno @Dosi
Yanlız bu dizideki gibi hafif avrat olan sensin ben değilAynı ben. Senin de ne olduğunu ortaya çıkarmıştım böyle malum olaraktan.
Yooo ben yeteri kadar ağır ve vakurum.Yanlız bu dizideki gibi hafif avrat olan sensin ben değil
Aaaa bu zaten sen değil misin @Carpe Diem @cookies @offensive @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @batuhankaralarYooo ben yeteri kadar ağır ve vakurum.