Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Bölümün başı ve sonları tempoluydu. Çoğu sahne durgundu.
Fatih’e hemen kucak açılması çok garip. Kıvılcım önceki bölüm ortalığı birbirine katıp bu bölüm peki deyip affettiğini söylemesi aşırı çelişkili. Bakalım bu olayın altında Fatih’e oynan bir oyun mu çıkacak. Doğa’nın o izlediği avukat haberini boşuna izlememişizdir. Kendine o kapalı avukatı tutacaktır.

Bu bölüm garipsediğim durumlar Nursema ve Pembe’nin erkekler ile tokalaşma veya koluna girme sahneleri oldu. Ayrıca Nursema’nın giyim tarzınıda değiştirmişler. Şu ana kadar çok kısa üst giydiğini hatırlamıyorum. İlk zamanlardaki durumlarımdan farklı geldi bana.

Ayrıca Alev’in Nursema’dan özür dilemesi gerekirken Nusema’nın Alev’e karşı mahçup davranışında bir diğer garipsediğim sahne oldu.

İleriki bölümlerde Ertuğrul bey Ömer ile dünür olabilir gibime geliyor.

Dizide eleştirdiğim çok durumlar var ama kendini izlettiriyor :A

Bölümün başı ve sonları tempoluydu. Çoğu sahne durgundu.
Fatih’e hemen kucak açılması çok garip. Kıvılcım önceki bölüm ortalığı birbirine katıp bu bölüm peki deyip affettiğini söylemesi aşırı çelişkili. Bakalım bu olayın altında Fatih’e oynan bir oyun mu çıkacak. Doğa’nın o izlediği avukat haberini boşuna izlememişizdir. Kendine o kapalı avukatı tutacaktır.

Bu bölüm garipsediğim durumlar Nursema ve Pembe’nin erkekler ile tokalaşma veya koluna girme sahneleri oldu. Ayrıca Nursema’nın giyim tarzınıda değiştirmişler. Şu ana kadar çok kısa üst giydiğini hatırlamıyorum. İlk zamanlardaki durumlarımdan farklı geldi bana.

Ayrıca Alev’in Nursema’dan özür dilemesi gerekirken Nusema’nın Alev’e karşı mahçup davranışında bir diğer garipsediğim sahne oldu.

İleriki bölümlerde Ertuğrul bey Ömer ile dünür olabilir gibime geliyor.

Dizide eleştirdiğim çok durumlar var ama kendini izlettiriyor :A
İzlemişsin belli resmen özet çıkarmışsın.
:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ne alakası var şimdi müslümanlığı kötü gösteriyor bir müslüman olarak rahatsız oldum iran boş da şuan filistine kurtaracak gücüm olsaydı keşke
Ya zaten toplumun İslam'a bakışı pek iç açıcı değil böyle iğrenç diziler daha da düşürüyor.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kahkaha attım yorumuna.islama bu kadar meraklıysan git irana,filistine...

Senin yorumun ne? :A

İslama “meraklı” biri Türkiye’de gayet rahat yaşar. Biraz tuhaf bir söylemin olmuş :A Avrupada bile insanlar islam dinini rahatça yaşarken.

Nursema, dehşet saçacak. :A Kadın Süpermen gibi.
@serhatt 2 gruba da uyar Ömer için :F @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Zeyno @Yakamoz-Asi @offensive

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Ülkenin nabzını tutmaya devam. :Z @xemrexxx @ozmoturk @offensive @Dosi @mrt-06 @batuhankaralar @12.Adam

F9DT2wIXEAAMQKV