Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Ya çok ama çok abartı iğrenç düşünceler bulunduran izlenmemesi gereken bir dizi. Her hafta bir rezillik daha ekleniyor. Ulan açık kadın çat çat konuşurken kendini savunurken kapalı olan niye gerizekalı, saçma sapan fikirlerle züğürt tesellisi veriyor? Gerçekten merak ediyorum. Başka bir niyetler var, insanları dini bütün insan gösterip kimi zaman fetva vermeye yakın sahneler ekleyip ardından saçma fikirleri aşılamaları, onları çirkefleştirmeleri böyle kalıplara sokmaları şiddetten daha kötü.
Çevremde dindar, donanımlı kişilerde böyle bir durum görmedim.
İlk sezon en azından iki tarafın da doğrularını yanlışlarını birlikte gösteriyorlardı. Bu sezon sadece bir tarafın yanlışlarına odaklanmış bir şekilde devam ediyorlar. Aynı anda başka iş yazınca senaristler çıktıkları noktayı çoktan unutmuş gibiler. :(

İlk sezon en azından iki tarafın da doğrularını yanlışlarını birlikte gösteriyorlardı. Bu sezon sadece bir tarafın yanlışlarına odaklanmış bir şekilde devam ediyorlar. Aynı anda başka iş yazınca senaristler çıktıkları noktayı çoktan unutmuş gibiler. :(
İslamofobi belgeselinden ibret alamamışlar, canları yine ceza yemek istiyo. :A

Bu arada beş para etmez bir dizi, sadece bazı sahnelere bakıyordum. Her hafta yeni bi rezillik olduğu için merak ediyorum senarist yine ne zırvalamış diye de şaşırtmıyolar. Geçen haftaki tesettür partisinde Nilay, Alev + Sönmez rezilliği felan bunalttı iyice. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
İslamofobi belgeselinden ibret alamamışlar, canları yine ceza yemek istiyo. :A

Bu arada beş para etmez bir dizi, sadece bazı sahnelere bakıyordum. Her hafta yeni bi rezillik olduğu için merak ediyorum senarist yine ne zırvalamış diye de şaşırtmıyolar. Geçen haftaki tesettür partisinde Nilay, Alev + Sönmez rezilliği felan bunalttı iyice. :A
"Beş para etmez" bir diziyse niye sahnelerden örnekler verecek kadar uzun yorum yapıp ciddiye aldığını gösteriyorsun. :A Alıntılaştığın kişi gibi tutarlılık abidesisin. :F

• Beğendim
Reactions: offensive