K
Kuz papağan senin fatihten iyi oynuyorduBıkmadın benden rol çalmaya.
Kuz papağan senin fatihten iyi oynuyorduBıkmadın benden rol çalmaya.
Fatih kadar taş düşsün başına taş.K
Kuz papağan senin fatihten iyi oynuyordu
Iyyy onu taş versiyonu da kıllıdır. SdFatih kadar taş düşsün başına taş.
Hiç olmamış bir şeyi nasıl inkar edeyim.Iyyy onu taş versiyonu da kıllıdır. Sd
Neyse şimdi sen geçmişini komple sildiğine göre @forumdashla olan bu hallerini de inkar mı ediyorsun
İlk sezon en azından iki tarafın da doğrularını yanlışlarını birlikte gösteriyorlardı. Bu sezon sadece bir tarafın yanlışlarına odaklanmış bir şekilde devam ediyorlar. Aynı anda başka iş yazınca senaristler çıktıkları noktayı çoktan unutmuş gibiler.Ya çok ama çok abartı iğrenç düşünceler bulunduran izlenmemesi gereken bir dizi. Her hafta bir rezillik daha ekleniyor. Ulan açık kadın çat çat konuşurken kendini savunurken kapalı olan niye gerizekalı, saçma sapan fikirlerle züğürt tesellisi veriyor? Gerçekten merak ediyorum. Başka bir niyetler var, insanları dini bütün insan gösterip kimi zaman fetva vermeye yakın sahneler ekleyip ardından saçma fikirleri aşılamaları, onları çirkefleştirmeleri böyle kalıplara sokmaları şiddetten daha kötü.
Çevremde dindar, donanımlı kişilerde böyle bir durum görmedim.
İslamofobi belgeselinden ibret alamamışlar, canları yine ceza yemek istiyo.İlk sezon en azından iki tarafın da doğrularını yanlışlarını birlikte gösteriyorlardı. Bu sezon sadece bir tarafın yanlışlarına odaklanmış bir şekilde devam ediyorlar. Aynı anda başka iş yazınca senaristler çıktıkları noktayı çoktan unutmuş gibiler.
"Beş para etmez" bir diziyse niye sahnelerden örnekler verecek kadar uzun yorum yapıp ciddiye aldığını gösteriyorsun. Alıntılaştığın kişi gibi tutarlılık abidesisin.İslamofobi belgeselinden ibret alamamışlar, canları yine ceza yemek istiyo.
Bu arada beş para etmez bir dizi, sadece bazı sahnelere bakıyordum. Her hafta yeni bi rezillik olduğu için merak ediyorum senarist yine ne zırvalamış diye de şaşırtmıyolar. Geçen haftaki tesettür partisinde Nilay, Alev + Sönmez rezilliği felan bunalttı iyice.
Yaaa gerçekten öyle miymiş?"Beş para etmez" bir diziyse niye sahnelerden örnekler verecek kadar uzun yorum yapıp ciddiye aldığını gösteriyorsun. Alıntılaştığın kişi gibi tutarlılık abidesisin.
Tokat atması mı hallere girmek oluyor yazık kafana.Reyting için kaç yaşında adamın girdiği hallere bak be yazık be @Yakamoz-Asi @Angelica @Hazem @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 123606
Yüz ifadesi 60 undan sonra liseli tayfaya caps konusu oldu yazık benceTokat atması mı hallere girmek oluyor yazık kafana.
Mimik yapıyor diye dalga geçiyorlarsa onların da yazık kafasına.Yüz ifadesi 60 undan sonra liseli tayfaya caps konusu oldu yazık bence
Sana açılmalıydı böyle bir sayfa ki tokat manyağı olasın.
Sana açılmalıydı böyle bir sayfa ki tokat manyağı olasın.