Çarşafı da asmış mıdır acaba ?Sabahında da şükür namazı kılmıştır
Çarşafı da asmış mıdır acaba ?Sabahında da şükür namazı kılmıştır
Mahalle arasında olsa oğluyla gurur duymak için asmış olabilirdi de villada kim görecek " Beyim bak, oğlum adam oldu" deyip babasına göstermiştir, Abdullah bey de tövbe edip gitmiştirÇarşafı da asmış mıdır acaba ?
Sosyal medya üzerinden paylaşır.Mahalle arasında olsa oğluyla gurur duymak için asmış olabilirdi de villada kim görecek " Beyim bak, oğlum adam oldu" deyip babasına göstermiştir, Abdullah bey de tövbe edip gitmiştir
İzlediğin halde izlemiyorum propagandası yapmayı biliyorsun ama. İkrah geldi izlemiyorum propagandası yapmandan herkeslere.Ben tüm hafta masterchef izliyorum herhangi bir dizinin propagandası ile işim olmaz bana para mı veriyorlar sanki
İkrah gelen gidebilirİzlediğin halde izlemiyorum propagandası yapmayı biliyorsun ama. İkrah geldi izlemiyorum propagandası yapmandan herkeslere.
Ben ikrah getirenleri gönderiyorum başkalarına benzemem. Böyle malamat ederim adamı.İkrah gelen gidebilir
Biz kimleri gördük be tırıs gidersinBen ikrah getirenleri gönderiyorum başkalarına benzemem. Böyle malamat ederim adamı.
Ben başkalarına benzemem.Biz kimleri gördük be tırıs gidersin
Bunu diyen çok olduBen başkalarına benzemem.
Ben onlara da benzemem.Bunu diyen çok oldu
Canımı sıkanları engelliyorum gidiyor artıkın, zamanıma değmezsin canımı sıkarsanBen onlara da benzemem.
Canın çıksın.Canımı sıkanları engelliyorum gidiyor artıkın, zamanıma değmezsin canımı sıkarsan
Ne mana tek tiktak sen misin forumdaCanın çıksın.
Ayol engelle sıkıysa benim olmadığım yerde sen bir hiçsin.
Ben tik tak değilim ama sen öylesin belli ki bastırıyorsun sürekli başkalarını yaftalıyorsun bla bla bla.Ne mana tek tiktak sen misin forumda
Ben gerçekleri söylüyorumBen tik tak değilim ama sen öylesin belli ki bastırıyorsun sürekli başkalarını yaftalıyorsun bla bla bla.
Bende.Ben gerçekleri söylüyorum
Ama bnm dediklerim geçerli oluyor çatlaBende.
Hoşt senin sözün yok hükmünde benim gözümde.Ama bnm dediklerim geçerli oluyor çatla
Hoşt senin sözün yok hükmünde benim gözümde.