- Reaksiyon puanı
- 38,631
- Puanı
- 1,060
Çarşafı da asmış mıdır acaba ?Sabahında da şükür namazı kılmıştır![]()
Çarşafı da asmış mıdır acaba ?Sabahında da şükür namazı kılmıştır![]()
Mahalle arasında olsa oğluyla gurur duymak için asmış olabilirdi de villada kim görecekÇarşafı da asmış mıdır acaba ?![]()
Sosyal medya üzerinden paylaşır.Mahalle arasında olsa oğluyla gurur duymak için asmış olabilirdi de villada kim görecek" Beyim bak, oğlum adam oldu" deyip babasına göstermiştir, Abdullah bey de tövbe edip gitmiştir
![]()
İzlediğin halde izlemiyorum propagandası yapmayı biliyorsun ama.Ben tüm hafta masterchef izliyorum herhangi bir dizinin propagandası ile işim olmaz bana para mı veriyorlar sanki![]()
İkrah gelen gidebilirİzlediğin halde izlemiyorum propagandası yapmayı biliyorsun ama.İkrah geldi izlemiyorum propagandası yapmandan herkeslere.
![]()
Ben ikrah getirenleri gönderiyorum başkalarına benzemem.İkrah gelen gidebilir![]()
Biz kimleri gördük be tırıs gidersinBen ikrah getirenleri gönderiyorum başkalarına benzemem.Böyle malamat ederim adamı.
![]()
Ben başkalarına benzemem.Biz kimleri gördük be tırıs gidersin![]()
Bunu diyen çok olduBen başkalarına benzemem.![]()
Ben onlara da benzemem.Bunu diyen çok oldu![]()
Canımı sıkanları engelliyorum gidiyor artıkın, zamanıma değmezsin canımı sıkarsanBen onlara da benzemem.![]()
Canın çıksın.Canımı sıkanları engelliyorum gidiyor artıkın, zamanıma değmezsin canımı sıkarsan![]()
Ne mana tek tiktak sen misin forumdaCanın çıksın.
Ayol engelle sıkıysa benim olmadığım yerde sen bir hiçsin.![]()
Ben tik tak değilim ama sen öylesin belli ki bastırıyorsun sürekli başkalarını yaftalıyorsun bla bla bla.Ne mana tek tiktak sen misin forumda![]()
Ben gerçekleri söylüyorumBen tik tak değilim ama sen öylesin belli ki bastırıyorsun sürekli başkalarını yaftalıyorsun bla bla bla.![]()
Bende.Ben gerçekleri söylüyorum![]()
Ama bnm dediklerim geçerli oluyor çatlaBende.![]()
Hoşt senin sözün yok hükmünde benim gözümde.Ama bnm dediklerim geçerli oluyor çatla![]()
Hoşt senin sözün yok hükmünde benim gözümde.![]()