Sana atanır inş. .ss
5 saatlik bölüm çekmişler galiba 2 haftadır 38 de dizi
Hani nerede 38 yazıyor 39 işte.5 saatlik bölüm çekmişler galiba 2 haftadır 38 de dizi@Angelica bak bunlar da nükhet ten korkmuş galiba
![]()
5 saatlik bölüm çekmişler galiba 2 haftadır 38 de dizi@Angelica bak bunlar da nükhet ten korkmuş galiba
![]()
Sus fanfinisi olduğun dizinin bölüm sayısını bilmiyon nanik sanaHani nerede 38 yazıyor 39 işte.![]()
Sen iyice kafayı yemişsin camı aç hava al.Sus fanfinisi olduğun dizinin bölüm sayısını bilmiyon nanik sana![]()
Iyyyy kızılcık ve kıvırcık birleşince ekrana bakıp kustum 🤮🤮🤮🤮"Ey kahraman Türk Kadını! Sen ayaklar altında ezilmeye değil, omuzlar üstünde göklere yükselmeye layıksın." ❤️
5 saatlik bölüm çekmişler galiba 2 haftadır 38 de dizi@Angelica bak bunlar da nükhet ten korkmuş galiba
![]()
Hani nerede 38 yazıyor 39 işte.![]()
Sus fanfinisi olduğun dizinin bölüm sayısını bilmiyon nanik sana![]()
Çarpık , Yalı Sapkını kaçıncı bölümde de bakayım.Sen iyice kafayı yemişsin camı aç hava al.![]()
Ne o?Aaaaaaa aaaaaaa aaaa böyle rezillik görmedim el kadar bebekler için neler düşünülüyor 😱 en son hayat devam ediyorda vardı böyle kepazelikler sapık düşünceler, hepsini solladılar 😱 😱 @serhatt @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Emre Ozansoy @offensive @Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
Aaaaaaa aaaaaaa aaaa böyle rezillik görmedim el kadar bebekler için neler düşünülüyor 😱 en son hayat devam ediyorda vardı böyle kepazelikler sapık düşünceler, hepsini solladılar 😱 😱 @serhatt @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Emre Ozansoy @offensive @Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
O kadar sapıkça ki silinmiş 😱Silinmiş emre görünmüyor![]()