O kadar sapıkça ki silinmiş
Pink hanım yeni doğan bebekler için biri kız biri erkek kuzen de olsalar birbirlerine haramlar, bari süt kardeş olsunlar da sakınca ortadan kalksın diyordu
Sapık fikirleri bebeklere kadar indi![]()
Ay ne salak kadın ya
Pink hanım yeni doğan bebekler için biri kız biri erkek kuzen de olsalar birbirlerine haramlar, bari süt kardeş olsunlar da sakınca ortadan kalksın diyordu
Dinimizce uygun olanı söylemiş nesi sapıkça?O kadar sapıkça ki silinmiş
Of şaka mısın ya giyim tarzı üzerinden konuştu mahrem olmazsa başını kapatması gerekmez diye.O kadar sapıkça ki silinmiş
Yoo en son geçen hafta sakla beni'de de benzer şey vardıAaaaaaa aaaaaaa aaaa böyle rezillik görmedim el kadar bebekler için neler düşünülüyoren son hayat devam ediyorda vardı böyle kepazelikler sapık düşünceler, hepsini solladılar
![]()
@serhatt @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Emre Ozansoy @offensive @Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
Ayol buradakiler bebek biri herhalde 2 aylık diğeri 2 günlükYoo en son geçen hafta sakla beni'de de benzer şey vardı![]()
Demiş mi demiş ayol 2 günlük bebek be yazıks. Ss40. BÖLÜM FRAGMANI
------
Of şaka mısın ya giyim tarzı üzerinden konuştu mahrem olmazsa başını kapatması gerekmez diye.Nereden laf sokacağını şaşırdın.
![]()
Kendi aklınca büyüdükleri zamanı düşünüyor işte bu kadar feveran edecek bir şey yok bir de tüm forumu etiketlemiş.Ayol buradakiler bebek biri herhalde 2 aylık diğeri 2 günlük
------
Demiş mi demiş ayol 2 günlük bebek be yazıks. Ss
Ayyyt sus Nursema kılıklı yalancı seni.Kendi aklınca büyüdükleri zamanı düşünüyor işte bu kadar feveran edecek bir şey yok bir de tüm forumu etiketlemiş.![]()
Yarım saatte bir mi çekiyor ? Bu ne böyle ?
Kuz bu imam hatibin gülü @serhatt değil miYarım saatte bir mi çekiyor ? Bu ne böyle ?![]()
Bu akşam tam olarak böyleydim.
Etraftaki kırmızılılar erkekti büyük ihtimal dimiBu akşam tam olarak böyleydim.![]()
Yoo kız arkadaşlarımda vardı.Etraftaki kırmızılılar erkekti büyük ihtimal dimi![]()
Kız şaka mı bu imana gelmiş @Aserat kılıklı farahYoo kız arkadaşlarımda vardı.![]()
Gelmez olaydı göz zevkimi bozdu. .ssKız şaka mı bu imana gelmiş @Aserat kılıklı farah@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Carpe Diem @ozmoturk @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam
İnşallah fatih i götürür hem mecazen hem fizikenGelmez olaydı göz zevkimi bozdu. .ss
Fatih ona bakmaz hoşt. .ssİnşallah fatih i götürür hem mecazen hem fiziken![]()