O kadar sapıkça ki silinmiş 😱
Pink hanım yeni doğan bebekler için biri kız biri erkek kuzen de olsalar birbirlerine haramlar, bari süt kardeş olsunlar da sakınca ortadan kalksın diyordu 😱
Sapık fikirleri bebeklere kadar indi 😱
Ay ne salak kadın ya
Pink hanım yeni doğan bebekler için biri kız biri erkek kuzen de olsalar birbirlerine haramlar, bari süt kardeş olsunlar da sakınca ortadan kalksın diyordu 😱
Dinimizce uygun olanı söylemiş nesi sapıkça?O kadar sapıkça ki silinmiş 😱
Of şaka mısın ya giyim tarzı üzerinden konuştu mahrem olmazsa başını kapatması gerekmez diye.O kadar sapıkça ki silinmiş 😱
Yoo en son geçen hafta sakla beni'de de benzer şey vardıAaaaaaa aaaaaaa aaaa böyle rezillik görmedim el kadar bebekler için neler düşünülüyor 😱 en son hayat devam ediyorda vardı böyle kepazelikler sapık düşünceler, hepsini solladılar 😱 😱 @serhatt @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Emre Ozansoy @offensive @Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar
Kuzen = kardeştir. Büyüklerin saçma sapan zehirlenmeleri yüzünden aklında aşk olmayan küçücük çocuklar bu pis düşüncelerle zehirleniyor. Sinirlerim zıpladı bak yine. Bir tane hayırlı laf çıkmıyor ağzından Pembe #KızılcıkŞerbeti
— Nuriliçe (@caprazironi) November 17, 2023Bunlar kuzen, birbirlerine haramlar. Bari süt kardeş olsunlar mı???😳 Bahsettiği kundaktaki bebekler bu arada.
— Özgürce🌸 (@ofadaymlk) November 17, 2023
İğrenç bir insansın Pembe Ünal. Zihniyetin yerin dibine batsa keşke!#KızılcıkŞerbeti
Ayol buradakiler bebek biri herhalde 2 aylık diğeri 2 günlükYoo en son geçen hafta sakla beni'de de benzer şey vardı![]()
Demiş mi demiş ayol 2 günlük bebek be yazıks. Ss40. BÖLÜM FRAGMANI
------
Of şaka mısın ya giyim tarzı üzerinden konuştu mahrem olmazsa başını kapatması gerekmez diye.Nereden laf sokacağını şaşırdın.
![]()
Kendi aklınca büyüdükleri zamanı düşünüyor işte bu kadar feveran edecek bir şey yok bir de tüm forumu etiketlemiş.Ayol buradakiler bebek biri herhalde 2 aylık diğeri 2 günlük
------
Demiş mi demiş ayol 2 günlük bebek be yazıks. Ss
Ayyyt sus Nursema kılıklı yalancı seni.Kendi aklınca büyüdükleri zamanı düşünüyor işte bu kadar feveran edecek bir şey yok bir de tüm forumu etiketlemiş.![]()
Yarım saatte bir mi çekiyor ? Bu ne böyle ?
Kuz bu imam hatibin gülü @serhatt değil miYarım saatte bir mi çekiyor ? Bu ne böyle ?![]()
Bu akşam tam olarak böyleydim.
Etraftaki kırmızılılar erkekti büyük ihtimal dimiBu akşam tam olarak böyleydim.![]()
Yoo kız arkadaşlarımda vardı.Etraftaki kırmızılılar erkekti büyük ihtimal dimi![]()
Kız şaka mı bu imana gelmiş @Aserat kılıklı farah 😱Yoo kız arkadaşlarımda vardı.![]()
Gelmez olaydı göz zevkimi bozdu. .ssKız şaka mı bu imana gelmiş @Aserat kılıklı farah 😱@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Carpe Diem @ozmoturk @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam
İnşallah fatih i götürür hem mecazen hem fizikenGelmez olaydı göz zevkimi bozdu. .ss
Fatih ona bakmaz hoşt. .ssİnşallah fatih i götürür hem mecazen hem fiziken![]()