Kel de var mı? @DosiAynı Kral'ım gibi hücumun her bölgesindeyim...
Kel de var mı? @DosiAynı Kral'ım gibi hücumun her bölgesindeyim...
1 haftalik ortalamam 10 bine yakin. 1 haftalik sürecte en yüksek 16 bin küsür, en düsük 5 bin adim atmisim8273 adım
1 haftalik ortalamam 10 bine yakin. 1 haftalik sürecte en yüksek 16 bin küsür, en düsük 5 bin adim atmisim
1 haftalik ortalamam 10 bine yakin. 1 haftalik sürecte en yüksek 16 bin küsür, en düsük 5 bin adim atmisim
Maratona hazırlanıyor.Maṣallah süper moduma
Maṣallah süper moduma
Bugünde böyle oldu ama artık bu kadar olmaz bir süre. Öğrenciler yaz tatiline girdiler. Ortalamayı düşüreceğimMaratona hazırlanıyor.
Kahreden haber geldi. @Yakamoz-AsiBugünde böyle oldu ama artık bu kadar olmaz bir süre. Öğrenciler yaz tatiline girdiler. Ortalamayı düşüreceğim
Ekli dosyayı görüntüle 121648
Bugünde böyle oldu ama artık bu kadar olmaz bir süre. Öğrenciler yaz tatiline girdiler. Ortalamayı düşüreceğim
Ekli dosyayı görüntüle 121648
Kahreden haber geldi. @Yakamoz-Asi
Ay aman sakın olmasın, yoruldumBu saygideger @Dosi hanim hep böyle diyor sonra yine rekorlar pesinde kosuyor
Ay aman sakın olmasın, yoruldum
Bugün tüm gün toplantı var. 6 bini geçmez umarım
Oldu mu sende?Benim Mayis ayi ortalamam cok kötü gidiyor, gerci telefonu da pek yanimda tasimiyorum hep.
5 bin olursa sükür derim bugün.
Oldu mu sende?
Bak dediğim gibi oldu, dünün yarısı günün çoğunluğu oturmuştum, yinede baya adım olmuş ama en azından aman 6 bini geçmesin demiştim geçmemişim sjsjsjs gerçi yatana kadar tam sınırda olur
Ekli dosyayı görüntüle 121660
İş yerinden eve yürüme mesafesinin etkileri birazda mahallede dolandım al sana binlerce adım evin içindede telefon genelde cepte olunca oluyor öyleBen 4100de takıldım.
Senin oturmuṣ halin bile yürüyor.
İş yerinden eve yürüme mesafesinin etkileri birazda mahallede dolandım al sana binlerce adım evin içindede telefon genelde cepte olunca oluyor öyle
İlk başta hevesliydim, merak ediyordum evdeyken ne kadar adım oluyor diye sonra alıştım ayrıca acil durumlarda herkes ilk beni aradığı için daima yanımda bulundurmaya çalışıyorum günlük koyduğum limitin altına düşmeyi istememekte bir etken tabikiBak bak, evin icindekileri de saydiriyor. vay vay vay
Oldu mu sende?
Bak dediğim gibi oldu, dünün yarısı günün çoğunluğu oturmuştum, yinede baya adım olmuş ama en azından aman 6 bini geçmesin demiştim geçmemişim sjsjsjs gerçi yatana kadar tam sınırda olur
Ekli dosyayı görüntüle 121660
Neden kendine kota koyuyorsun ?Ben 4100de takıldım.
Senin oturmuṣ halin bile yürüyor.