Bugün Kaç Adım Attınız? 🐾

Bu hafta 6.666 yapmak için elimden geleni yapacağım(unutmazsam :A )

Ben genelde bir gün 12bin bir gün 500 yaparım :X :X
Dün 10 bin küsür yaptım. Bugün ise henüz 500 olmadı :A
Bir tek pazar günleri tembellik yapabiliyorum :A
Bu da bu haftanın @Yakamoz-Asi @12.Adam
B254F3EC-F64D-4D90-8B7D-C22E4031483A.jpeg

Hafta içi her gün en az 10 bin adım oluyor günlük. Arkadaşla bir yerlere de gidersek bu rakamın 30 bini bulduğu da oluyor. :A

En az adım attığım bir yere gitmezsem pazar günü oluyor. :A

Haftalık ortalamam baya yüksek, her günü dolu dolu geçirdiğim nadir haftalardan
Ekli dosyayı görüntüle 120604

@MEnes @Yakamoz-Asi @Cervantes
Benim ortalama genelde düşük ya... Yürüyüşe de çıkmıyorum şu sıralar ekstra, haftalık 4000 küsür oluyor genelde... Zaten işte günün 7 8 9 saati oturduğum için normal bu rakamlar... :A

Senin verdiğin bilgiler için ise epey enerji harcadığın bir hafta olmuş, yorucu olmuştur tabi ama bunu yapabildiğin düzeyde olduğun için ise maşallah diyelim...

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Benim ortalama genelde düşük ya... Yürüyüşe de çıkmıyorum şu sıralar ekstra, haftalık 4000 küsür oluyor genelde... Zaten işte günün 7 8 9 saati oturduğum için normal bu rakamlar... :A

Senin verdiğin bilgiler için ise epey enerji harcadığın bir hafta olmuş, yorucu olmuştur tabi ama bunu yapabildiğin düzeyde olduğun için ise maşallah diyelim...
Mecnun, O kadar az harekete gene iyisin... @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Haftada 2 halı saha maçı yapıyorum onun etkisi vardır... :A Ve her zaman ama her zaman formuma dikkat ederim... @Dosi
Bilmem mi, yeme içmene özellikle çok dikkat edersin :A

Ben 2 saat önce uyandım ama şimdiden 1000 küsür adım attım :A haftayı firesiz kapatacağım belli oldu.