Dün 10 bin küsür yaptım. Bugün ise henüz 500 olmadıBu hafta 6.666 yapmak için elimden geleni yapacağım(unutmazsam)
Ben genelde bir gün 12bin bir gün 500 yaparım![]()
![]()
Bir tek pazar günleri tembellik yapabiliyorum
Bu da bu haftanın @Yakamoz-Asi @12.Adam
Dün 10 bin küsür yaptım. Bugün ise henüz 500 olmadıBu hafta 6.666 yapmak için elimden geleni yapacağım(unutmazsam)
Ben genelde bir gün 12bin bir gün 500 yaparım![]()
![]()
Dün 10 bin küsür yaptım. Bugün ise henüz 500 olmadı
Bir tek pazar günleri tembellik yapabiliyorum
Bu da bu haftanın @Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 116087
Bilmem. Telefonda hazır yüklü uygulaması yok, kendimde merak edip indirmedim hiç.![]()
Üstteki atılan adımları gördükten sonra yükler miyim bilmiyorum.Yükle sende. Zaten antrenmana gelmiyorsun, bakalim antrenman haric ne kadar adim atiyorsun.![]()
Üstteki atılan adımları gördükten sonra yükler miyim bilmiyorum.![]()
Haftalık ortalamam baya yüksek, her günü dolu dolu geçirdiğim nadir haftalardan
Ekli dosyayı görüntüle 120604
@MEnes @Yakamoz-Asi @Cervantes
Benim ortalama genelde düşük ya... Yürüyüşe de çıkmıyorum şu sıralar ekstra, haftalık 4000 küsür oluyor genelde... Zaten işte günün 7 8 9 saati oturduğum için normal bu rakamlar...Haftalık ortalamam baya yüksek, her günü dolu dolu geçirdiğim nadir haftalardan
Ekli dosyayı görüntüle 120604
@MEnes @Yakamoz-Asi @Cervantes
Mecnun, O kadar az harekete gene iyisin... @DosiBenim ortalama genelde düşük ya... Yürüyüşe de çıkmıyorum şu sıralar ekstra, haftalık 4000 küsür oluyor genelde... Zaten işte günün 7 8 9 saati oturduğum için normal bu rakamlar...
Senin verdiğin bilgiler için ise epey enerji harcadığın bir hafta olmuş, yorucu olmuştur tabi ama bunu yapabildiğin düzeyde olduğun için ise maşallah diyelim...
Bilmem mi, yeme içmene özellikle çok dikkat edersinHaftada 2 halı saha maçı yapıyorum onun etkisi vardır...Ve her zaman ama her zaman formuma dikkat ederim... @Dosi
Listesinin dışına katiyen çıkmaz...Bilmem mi, yeme içmene özellikle çok dikkat edersin
Ben 2 saat önce uyandım ama şimdiden 1000 küsür adım attımhaftayı firesiz kapatacağım belli oldu.
Aynı Kral'ım gibi hücumun her bölgesindeyim...Kralım gibi Sağ Açıkta mısın? Fa msn?@Dosi