Dün, günlük hedef olan 6 bin adimi bu subat ayinda ilk kez gecerek 7073 adim atmisim.
@Dosi @Tolstoyevski
@Dosi @Tolstoyevski
Benimki şuan 7000 küsür ama sanki biraz bonkör ve bol keseden yazıyor gibime geldiDün, günlük hedef olan 6 bin adimi bu subat ayinda ilk kez gecerek 7073 adim atmisim.
@Dosi @Tolstoyevski
Ios'a nasıl hakaret edersin, onlarda hata olmazBenimki şuan 7000 küsür ama sanki biraz bonkör ve bol keseden yazıyor gibime geldi![]()
Oturduğum yerde bakmıştım. Aynı kalkmadan şarja takıp alınca atmış gibi bayaIos'a nasıl hakaret edersin, onlarda hata olmaz😡
Benimki şuan 7000 küsür ama sanki biraz bonkör ve bol keseden yazıyor gibime geldi![]()
Ios'a nasıl hakaret edersin, onlarda hata olmaz😡
Hain... Yaşlı amca jpg.Oturduğum yerde bakmıştım. Aynı kalkmadan şarja takıp alınca atmış gibi bayaneyse aman.
Benimki şuan 7000 küsür ama sanki biraz bonkör ve bol keseden yazıyor gibime geldi![]()
Bu nasıl bir sonuç içinden mi saydın?
Pazartesi nasıl 0?
Şunu geçen hafta atacaktım unuttumBugün uzun bir aranın ardından 10 bin adımı geçtim.en son ocakta geçmiştim sanırım.
10'500
16 gün ortalaması 6737 ile gayet iyi.
Bu hafta 6.666 yapmak için elimden geleni yapacağım(unutmazsamŞunu geçen hafta atacaktım unuttumçok güzel ortalama tutturulmuş
Ekli dosyayı görüntüle 116080
@BARON男爵