Maskeli Fedai
Favori Üye
Yazık. Şu gördüklerim karşısında kanım dondu. Kimleer kimlerle bir araya gelmiş de biricik canım yoldaşım @Sherlock beyciğimle bana saldırır olmuşlar...
Herkes herkesle birlikte hainlik yapabilir ama bizim aramızda ani şer odağı kurulumu değişimleri olabilir, bunu sen de ben de iyi biliyoruz leşku herif... O yüzden leşdaşımla birlikte ayağınızı denk alın çünkü Prime Maskeli geri döndü dediğin gibi... Adam gibi adamdır kendisi... @Sherlock
Avatarına bayıldım, stilistin @The_Erinch abim.![]()
Çok doğru
@serhatt ifşa olmuş
Cevapları alalımHerkes herkesle birlikte hainlik yapabilir ama bizim aramızda ani şer odağı kurulumu değişimleri olabilir, bunu sen de ben de iyi biliyoruz leşku herif... O yüzden leşdaşımla birlikte ayağınızı denk alın çünkü Prime Maskeli geri döndü dediğin gibi... Adam gibi adamdır kendisi... @Sherlock
Fotodakini tanımayan cennetlik.
Johnny SinsFotodakini tanımayan cennetlik.![]()
F)Hiçbiri. Doğru cevap tırnak yeme ve yalama hastalığı varmış bu bireyin.
Gidiş yolundan puanı kaptın.F)Hiçbiri. Doğru cevap tırnak yeme ve yalama hastalığı varmış bu bireyin.![]()
Bu hareketin kitabın sayfasını değiştirmek için yapıldığını bilmeyen yoktur herhalde
Yalanını si......Bu hareketin kitabın sayfasını değiştirmek için yapıldığını bilmeyen yoktur herhalde![]()
Alanı bana hitap etmediği için sevmem.
Senin ilgi alanını ölçmüş @MasacRE abinin şeysi hitap ediyor Sana yani fiziğiAlanı bana hitap etmediği için sevmem.![]()
Kısmen ediyorAlanı bana hitap etmediği için sevmem.![]()
Boş yapma naşşşşşş.Senin ilgi alanını ölmüş @MasacRE abinin şeysi hitap ediyor Sana yani fiziği![]()
Fotodakini tanımayan cennetlik.![]()
Johnny Sins
Sorunun tek bir yanıtı yok çoktan seçmeli![]()
F)Hiçbiri. Doğru cevap tırnak yeme ve yalama hastalığı varmış bu bireyin.![]()
Bu hareketin kitabın sayfasını değiştirmek için yapıldığını bilmeyen yoktur herhalde![]()
Buyrun yorumlara
İmama mı gelmiş? İmana mı ?