Kıyafetide aynı seçmiş sjjsjjs
Kıyafetide aynı seçmiş sjjsjjs
Kıyafet bile aynı bu kadar mı olur 😱
Nagi Queen her survivor yarışmacısının idolüdür normalKıyafetide aynı seçmiş sjjsjjs
İnş. Şampiyon olur nefise gidiş yolunu beğendimKıyafet bile aynı bu kadar mı olur 😱
Aynı onun gibi itici. Performansıyla bir noktaya kadar gider ama şampiyon olamazNagi Queen her survivor yarışmacısının idolüdür normal
------
İnş. Şampiyon olur nefise gidiş yolunu beğendim
İtici olmasın performansı iyi oldun dersek özgür dede oluyor kalanı full itici gibi bu seneAynı onun gibi itici. Performansıyla bir noktaya kadar gider ama şampiyon olamaz
Sabah @Dosi ye sorduğumda Murat'ı hiç hesaba bile katmadı ama bana o elenebilir gibi geliyor
Pek tahmin gücüm yok. Asena demiştim ama Merve ile olan mevzusu nedeni ile tutulur mu bilmiyorum.
Özgür dede uygundur. Gönüllüler takımından hiç haz etmesem de aralarında ışıl ışıl parlıyor dedemİtici olmasın performansı iyi oldun dersek özgür dede oluyor kalanı full itici gibi bu sene
Fragmanda Elanın kahkahasını kulağım seçti... Birde şarkı söylüyor tutabilir Acun.Pek tahmin gücüm yok. Asena demiştim ama Merve ile olan mevzusu nedeni ile tutulur mu bilmiyorum.
Aziz ve Barış gitmesi gereken isimler. Kadın fazlalığından dolayı Elanur harcanabilir.
Şimdi yine hesaba katmadım. Murat elenirse kendisi sıkılıp talep ettiği için “elenmiş” olurSabah @Dosi ye sorduğumda Murat'ı hiç hesaba bile katmadı ama bana o elenebilir gibi geliyor
Ben Asena demiştimFragmanda Elanın kahkahasını kulağım seçti... Birde şarkı söylüyor tutabilir Acun.
Birleşme öncesi son elememi değil mi değişebilir.
Aziz ve Barış arasında olur gibi. Son kararım Asena
Niye talep etmiş olsun. 467667 yıl önce ÇGHB'de yer aldı diye milyonlarca insanın şu anda deli gibi Murat'ı mı destekliyor olması lazımŞimdi yine hesaba katmadım. Murat elenirse kendisi sıkılıp talep ettiği için “elenmiş” olur
------
Ben Asena demiştim
Asena da olabilir elenen. Murat veya Asena bence. Diğerlerinin eleneceğini sanmıyorum henüzŞimdi yine hesaba katmadım. Murat elenirse kendisi sıkılıp talep ettiği için “elenmiş” olur
------
Ben Asena demiştim
Hayır, diğer eleme adaylarından daha düzgün bir profil sergiledi ve performansı onlardan kötü değil, ayrıca mağdur edilmişti. Artısı olurNiye talep etmiş olsun. 467667 yıl önce ÇGHB'de yer aldı diye milyonlarca insanın şu anda deli gibi Murat'ı mı destekliyor olması lazım
Kulakların paslanmışŞimdi yine hesaba katmadım. Murat elenirse kendisi sıkılıp talep ettiği için “elenmiş” olur
------
Ben Asena demiştim
İkimiz de bilemedik bu seferHayır, diğer eleme adaylarından daha düzgün bir profil sergiledi ve performansı onlardan kötü değil, ayrıca mağdur edilmişti. Artısı olur
En azından doğru analiz oldu yine son dakika @MasacRE @The_ErinchPek tahmin gücüm yok. Asena demiştim ama Merve ile olan mevzusu nedeni ile tutulur mu bilmiyorum.
Aziz ve Barış gitmesi gereken isimler. Kadın fazlalığından dolayı Elanur harcanabilir.
5 adayın dördünü de bir şekilde saydığın için burada da başarılı bir tahmin olarak alamıyoruz bunuEn azından doğru analiz oldu yine son dakika @MasacRE @The_Erinch
Yok ben son anda yaklaştım bir adım önde oldumİkimiz de bilemedik bu sefer