Bugün eleme günü. Milli maç sonrası geçiş yaparım Survivor'a. Seni de beklerizBirleşmeden sonra durumlara göre favori belirlerim. Şu an için Ertuğ banada pozitif gelmekte. İlerde düzenli izlersem netleşir![]()
Bugün eleme günü. Milli maç sonrası geçiş yaparım Survivor'a. Seni de beklerizBirleşmeden sonra durumlara göre favori belirlerim. Şu an için Ertuğ banada pozitif gelmekte. İlerde düzenli izlersem netleşir![]()
Bugüne bakabilirim. Dokunulmazlık oyunlarını daha çok seviyorum ama kim ne durumda bi bakayım. En son bir sürü aday çıktı sankiBugün eleme günü. Milli maç sonrası geçiş yaparım Survivor'a. Seni de bekleriz![]()
Açık arttırma var bugün. İlki sezonun en iyi reytinglerinden birini alınca anında ikinci açık arttırmayı patlattı Acun abimBugüne bakabilirim. Dokunulmazlık oyunlarını daha çok seviyorum ama kim ne durumda bi bakayım. En son bir sürü aday çıktı sanki![]()
Birleşme öncesi son elememi değil mi değişebilir.Açık arttırma var bugün. İlki sezonun en iyi reytinglerinden birini alınca anında ikinci açık arttırmayı patlattı Acun abimAma maç günü yayınlaması pek iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Maçın karşısında işi zor...
5 aday var. Murat,Aziz,Asena,Barış,Elanur. Tahminleri alalım![]()
Birleşmenin tam öncesinde bir eleme daha olacak diyordu sanırım. O zaman bir eleme daha olacak gibi duruyorBirleşme öncesi son elememi değil mi değişebilir.
Aziz ve Barış arasında olur gibi. Son kararım Asena![]()
Hakim değilim hiç ondandırBirleşmenin tam öncesinde bir eleme daha olacak diyordu sanırım. O zaman bir eleme daha olacak gibi duruyor
Aziz ve Barış arasında Asena'da karar kılmak da iyiymiş![]()
Takımlar değişecek zaten. 2 kişiyle devam etmez gönüllülerHakim değilim hiç ondandırdaha takım oyunu devam edecekse Asena hanım durmaya devam eder, Acun 2 kadınla tek olsun istemez.
Aziz ve Barış en zayıfları, Asena ise en sevilmeyen yarışmacı izlenimi verdi bana, ondandır.
Şöbiyetli tatlılar falan yoktu etkinlikte fazla 😃😃😃
Bunların neden bazılarının daha fazla parası var?Şöbiyetli tatlılar falan yoktu etkinlikte fazla 😃😃😃
Bu akşam eğlenceli Survivor. Milli maça bakmadım, bayağı güldüm.
Açık artırma yarışmadan çok izleniyor diye açık artırma koymuş yşne macun 😱
Yarınada Birleşme Partisi varAçık artırma yarışmadan çok izleniyor diye açık artırma koymuş yşne macun 😱
Başında çok eğlenceli bir hafıza oyunu yaptı. Ona göre belirlendi paralar.Bunların neden bazılarının daha fazla parası var?
Canım mantı çekti![]()
Her şey Reyting, ondan dolayı, yoksa Cumartesi böyle bir bölüm görülmemiştiAçık artırma yarışmadan çok izleniyor diye açık artırma koymuş yşne macun 😱
Yarınada Birleşme Partisi var
------
Başında çok eğlenceli bir hafıza oyunu yaptı. Ona göre belirlendi paralar.
Kızlar aç kalmış ünlülerdeHer şey Reyting, ondan dolayı, yoksa Cumartesi böyle bir bölüm görülmemişti![]()
Birleşme partisi yarınmış @MasacREYarınada Birleşme Partisi var
------
Başında çok eğlenceli bir hafıza oyunu yaptı. Ona göre belirlendi paralar.
İzliyorum. Açık arttırma eğlenceli oluyor da konseye mi geçsek artık acaba saat 12 olacak
Özgür de senin gibi düşünüp 5 parça yedi demek ki ihtiyar aklı buKafası çalışmıyor... Azar azarda olsa poça, simit alacaklardı... Bekleyip duruyorlar sonra ağlıyorlar
Herhalde olm, sonra ağızları bekliyorlar.Özgür de senin gibi düşünüp 5 parça yedi demek ki ihtiyar aklı bu![]()
Taklitler asıllarını yaşatıyorHerhalde olm, sonra ağızları bekliyorlar.