cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,329
- Puanı
- 1,060
Çoğu sağlam yapılmamış ondan böyle oluyor.
Sorma ya neden yardım gitmiyor Gökhan Zan 65 kişilik ekibin yola çıktığını söyledi umarım daha çok kişi oraya ulaşır o taraflar kaderine terkedilmiş başka bir forumdan tanıdıgım bir kız vardı haber alamıyorum telefonu kapalı ,Maraşlı bir bayan vardı tanıdığım o da dısardayız dedi yardım gitmemiş Sivasta kalmış yollar kötü imiş yüreğimiz kalbimiz dualarımız o tarafta hepYetkililer hataya ulaşım aksadı yollar çöktü diye yardım yapamıyoruz diye açıklama yaptı.. ya hu Hatay deniz kenarı. Denizden yardım götürmek çok mu zor çıldırırsın ya !!
Allah kahretsin onları zaten deprem bölgesindeyiz bunların olacağı belliydi yeni yapılan binalar bile çürük bu binaların çürük olduğunu kimse bilmiyor muydu bunca insanın ahi yakar bu dunyayıÇoğu sağlam yapılmamış ondan böyle oluyor.
Maalesef o haberleri bende duyuyorum hatayı kaderine terketmişler ne diyeceğimi bilemiyorum artıkSahada çalışan arkadaşlarımdan sürekli bilgi geliyor. Maalesef Hatay'da durum hiç iç açıcı değil, o kadar ki detay bile yazamıyorum. Arama kurtarmayı geçtim ciddi bir gıda temini sorunu var. Çok yazık
Maskeli ailesi ile bir okula sığınmış, turkuazz ailesi ile başka bir akrabalarında kalıyorlar. Özgür’ün ailesi geri evlerine geçmişler dışarısı soğuk olduğu için.Forumda Diyarbakırlı, Hataylı, Adanalı, Malatyalı çok arkadaş tanıyorum. Durumunuz nasıl arkadaşlar? @Maskeli Fedai @Felon @destere ve orada yaşayan arkadaşlar. İnşAllah büyük sıkıntı yoktur. Allah yardımcımız olsun.
@takas da MalatyalıydıForumda Diyarbakırlı, Hataylı, Adanalı, Malatyalı çok arkadaş tanıyorum. Durumunuz nasıl arkadaşlar? @Maskeli Fedai @Felon @destere ve orada yaşayan arkadaşlar. İnşAllah büyük sıkıntı yoktur. Allah yardımcımız olsun.
İnşallah ya Hataya artık el atsınlar Gökhan Zan 65 kişilik ekip yolda geliyor yazmıştı en son yardımda ulaşır inşallahIsvicre haber kaynaklarinda belirtildigine göre, dün Adana'ya ucan Isvicre, Italya ve Yunanistan yardim ekipleri, bugün yerel saat 11'de Hatay'a ulasmis. Isvicre'nin 14 arama kurtarma köpekleri de Hatay'da görev alacak.
Çok artmışSon açıklanan rakama göre 5434 vefat var. Bunların en çoğu Hatay ve Kahramanmaraş'ta.
Çok çok fazla.
7100 ölü sayisi oldu diyor Radio Television Ireland Kanali @cokiyitvci