Maskeli Fedai
Favori Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.. En yakın okula sığınmış durumdayız.. Evler tehlike saçıyor çünkü..
Çok doğru yapmışsın okul daha iyi şu an için.Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.. En yakın okula sığınmış durumdayız.. Evler tehlike saçıyor çünkü..
Rabbim yardımcınız olsun 🙏Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.. En yakın okula sığınmış durumdayız.. Evler tehlike saçıyor çünkü..
Sabah 5 gibi uyandım ve sosyal medyaya bir bakayım dedim. Deprem haberini görünce elim ayağım birbirine dolandı çünkü ailem, arkadaşlarım, yakınlarım herkes Diyarbakır’da. Hala dışarıda, arabalarda bekliyorlar. Öğlen 1 gibi annemle telefonda konuşurken 7.5’luk ikinci büyük depreme yakalandıklarını söyledi. Böyle uzakta olup elimden bir şey gelmemesi daha da kötü bir şey.
Çok şükür ailemde ve yakınlarımda can kaybı yok. Herkes iyi. Binalar hasar görmüş kimse korkudan eve de giremiyor…
Gün boyu çalıştığım için foruma da girip haber veremedim ama hem buradan hem sosyal medyadan ulaşan merak eden herkese teşekkür ediyorum. Allah bir daha göstermesin böyle bir felaketi.
Gecmis olsun
Ben yola çıktıklarımı ,yolda bulduklarıma değişmem.Sabah 5 gibi uyandım ve sosyal medyaya bir bakayım dedim. Deprem haberini görünce elim ayağım birbirine dolandı çünkü ailem, arkadaşlarım, yakınlarım herkes Diyarbakır’da. Hala dışarıda, arabalarda bekliyorlar. Öğlen 1 gibi annemle telefonda konuşurken 7.5’luk ikinci büyük depreme yakalandıklarını söyledi. Böyle uzakta olup elimden bir şey gelmemesi daha da kötü bir şey.
Çok şükür ailemde ve yakınlarımda can kaybı yok. Herkes iyi. Binalar hasar görmüş kimse korkudan eve de giremiyor…
Gün boyu çalıştığım için foruma da girip haber veremedim ama hem buradan hem sosyal medyadan ulaşan merak eden herkese teşekkür ediyorum. Allah bir daha göstermesin böyle bir felaketi. Herkese çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.Sabah 5 gibi uyandım ve sosyal medyaya bir bakayım dedim. Deprem haberini görünce elim ayağım birbirine dolandı çünkü ailem, arkadaşlarım, yakınlarım herkes Diyarbakır’da. Hala dışarıda, arabalarda bekliyorlar. Öğlen 1 gibi annemle telefonda konuşurken 7.5’luk ikinci büyük depreme yakalandıklarını söyledi. Böyle uzakta olup elimden bir şey gelmemesi daha da kötü bir şey.
Gün boyu çalıştığım için foruma da girip haber veremedim ama hem buradan hem sosyal medyadan ulaşan merak eden herkese teşekkür ediyorum. Allah bir daha göstermesin böyle bir felaketi. Herkese çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcıları olsun.Sabah 5 gibi uyandım ve sosyal medyaya bir bakayım dedim. Deprem haberini görünce elim ayağım birbirine dolandı çünkü ailem, arkadaşlarım, yakınlarım herkes Diyarbakır’da. Hala dışarıda, arabalarda bekliyorlar. Öğlen 1 gibi annemle telefonda konuşurken 7.5’luk ikinci büyük depreme yakalandıklarını söyledi. Böyle uzakta olup elimden bir şey gelmemesi daha da kötü bir şey.
Rabbim yardımcıları olsun 🙏Sabah 5 gibi uyandım ve sosyal medyaya bir bakayım dedim. Deprem haberini görünce elim ayağım birbirine dolandı çünkü ailem, arkadaşlarım, yakınlarım herkes Diyarbakır’da. Hala dışarıda, arabalarda bekliyorlar. Öğlen 1 gibi annemle telefonda konuşurken 7.5’luk ikinci büyük depreme yakalandıklarını söyledi. Böyle uzakta olup elimden bir şey gelmemesi daha da kötü bir şey.
Çok geçmiş olsun 🙏🏻Resmen kabus gibi bir gün yaşıyoruz. Önce gece fena sallandık, kendimizi dışarı attık. Burda bazı semtlerde binalar çöktü, insanlar kötü durumda haber alamadığımız arkadaşlarımız var. Ardından 1 civarı tekrar sallandık evde bir sürü çatlak oluştu. Şu an dışardayız, hepimiz dışardayız.. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
Çok geçmiş olsun 🙏🏻Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin. Göçük altında kalanlara ise en kısa vakitte sağ salim ulaşılır umarım.
Dün gece 4.20 gibi Kayseri'de biz de felaket sallandık. Hızlıca dışarı çıktık ve peşine yine sallandık. Geceyi dışarıda geçirmek zorunda kaldık. Bugün öğlen ise dünden daha kötü sallandık ve binada çatlaklar oluştu. Sallantı geçer geçmez herkes kendini dışarı attı. Mahallemizdeki camiinin minaresi devrilmiş, o yüzden caminin içine de giremedik. Kar yağışında saatlerce dışarıda kaldık. Böyle bir günde bile belediye otobüsleri ücretsiz kullanıma sunmamış. Akbil basmadan şuradan şuraya gidemiyorsun. Yakındaki belediyeye ait bir spor tesisine geldik ancak herkes ayakta ve girişten başka yerlere geçmemize izin verilmiyordu ve ayakta kalınca şimdi bu mahallenin camisine sığındık şimdi. Rabbim bu soğukta dışarıda kalan, zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun 🙏🏻Sabah 5 gibi uyandım ve sosyal medyaya bir bakayım dedim. Deprem haberini görünce elim ayağım birbirine dolandı çünkü ailem, arkadaşlarım, yakınlarım herkes Diyarbakır’da. Hala dışarıda, arabalarda bekliyorlar. Öğlen 1 gibi annemle telefonda konuşurken 7.5’luk ikinci büyük depreme yakalandıklarını söyledi. Böyle uzakta olup elimden bir şey gelmemesi daha da kötü bir şey.
Yazı 2019'a ait yani milyonlarca mültecinin senaryoya henüz dahil olmadığı zamanlar. Büyük bir facia ve felaket.