Ben şimdi ilk 2de duruyorum ama bence gerilerim belki sonlarda yine artar bilmiyorum ama böyle haftada 1 eşlik etsem yeterli tabi yarım yamalak eşlik ederim. yarışma esnasında baksam yeterli@xemrexxx izlemediği halde 4. sırada. Ah bir de izlese
Ben şimdi ilk 2de duruyorum ama bence gerilerim belki sonlarda yine artar bilmiyorum ama böyle haftada 1 eşlik etsem yeterli tabi yarım yamalak eşlik ederim. yarışma esnasında baksam yeterli@xemrexxx izlemediği halde 4. sırada. Ah bir de izlese
Şunu buraya atalım, yarışma sonlarında bakarız ilk 10
@cokiyitvci @MasacRE @xemrexxx @12.Adam @Sherlock @Hazem @MEnes @Angelica @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 120210
Bende izlemiyorum sayılır ama sonuç ortadaBen izlemiyorum ki pek mesajım olmaz bu konuda
Bende izlemiyorum sayılır ama sonuç ortada
Bence yine önlerde olursun ya fazla izleyen yok zaten bu seneBen şimdi ilk 2de duruyorum ama bence gerilerim belki sonlarda yine artar bilmiyorum ama böyle haftada 1 eşlik etsem yeterli tabi yarım yamalak eşlik ederim. yarışma esnasında baksam yeterli
İzleyipte yorum yapmamayı tercih edenlerde oluyorBence yine önlerde olursun ya fazla izleyen yok zaten bu sene
İlk bölüme baktığımda olmuşturO kadar yorumu ne ara yaptın o zaman
Gizli izleyiciler çok zaten. @Sherlock beyciğimin eleneni açıkladığı konu her hafta 1 k hit alıyorİzleyipte yorum yapmamayı tercih edenlerde oluyor
İlk bölüme baktığımda olmuştur
bence hepsi anlaşmalı geldiler bu kadar kalacakları ile alakalı. Murat Eken’de ayrılırsa şaşırmam ünlü diye kimse kalmadı ondan başkaYusuf Güney de yolcu. Bu sene gerçekten ünlü olan birkaç isim katılmıştı ama sonuç olarak tek kalan Murat Eken oldu aralarından
ben bir taş attım aslında birilerine. Mesaj adrese ulaşırGizli izleyiciler çok zaten. @Sherlock beyciğimin eleneni açıkladığı konu her hafta 1 k hit alıyor
Büyük ihtimalle bir iki haftalık paralarını alıp ayrıldılar ya Murat abime güveniyorum. O ayrılmayacaktırYusuf Güney, Berdan Mardin’i, Ümit, Bunlar pr için göstermelik gelmişlerdi galiba
bence hepsi anlaşmalı geldiler bu kadar kalacakları ile alakalı. Murat Eken’de ayrılırsa şaşırmam ünlü diye kimse kalmadı ondan başka
------
ben bir taş attım aslında birilerine. Mesaj adrese ulaşır
Sherlock bey SMS ile elenenleri açıyor. Bakalım devamı gelecek mi
1-2 hafta artı Dominikte 1 haftalık tatilBüyük ihtimalle bir iki haftalık paralarını alıp ayrıldılar ya Murat abime güveniyorum. O ayrılmayacaktır
İzleyipte yorum yapmamayı tercih edenlerde oluyor
İlk bölüme baktığımda olmuştur
Aziz kendine Semih'i rol model almış zaten. Onun taktiğiyle nereye kadar ilerleyebilecek bakalım1-2 hafta artı Dominikte 1 haftalık tatil
Azizi yazıyorlar hep
Aziz kendine Semih'i rol model almış zaten. Onun taktiğiyle nereye kadar ilerleyebilecek bakalım
Chaby oralarda fazla barınamaz zaten. Yapacak bir şey yok yavaştan vedalaşacağız çekik kardeşimizleChaby’den ne istiyorsunuz be @DarkLegenD
Aaa o da gitmek istediğinin sinyalini veriyor. O da çok durmaz gibi.
O da giderse artık kimse yok desteklediğim en azından Gönüllerden kimseyi sevmiyor olurumChaby oralarda fazla barınamaz zaten. Yapacak bir şey yok yavaştan vedalaşacağız çekik kardeşimizle
Gönüllüler çok itici ya. Chaby de gidince cidden tam çekilmez bir takım olacaklarO da giderse artık kimse yok desteklediğim en azından Gönüllerden kimseyi sevmiyor olurum
------
Okadar kişi yarışmadan çekiliyor. Bunların hepsini alsınlar işte. Niye dahada umutlarını yok ediyorlar
2 elenen ayarlayarak çabuk toparlarlar ne olacak 4 kişiye mi yer açamıyorlar. Zaten daha ayrılan olur illa kiGönüllüler çok itici ya. Chaby de gidince cidden tam çekilmez bir takım olacaklar
İçerisi metrobüse döndü artık yeter daha fazla almasın birilerini